2777
2789
عنوان

Pgd pgs

| مشاهده متن کامل بحث + 12632 بازدید | 191 پست
اون پی جی اسه عزیزم پی جی دی تعیین جنسیت البته اونجا هم انجام میدن، منم برا 8 تا جنین دادم انجام بدن ...

عزیزم یه سوال دیگه 

پروسه زمانی چه قدر بود؟ چه قدر زمان برد پی جی اس بشه جنینا 

چند وقته جوابش اومد؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم یه سوال دیگه  پروسه زمانی چه قدر بود؟ چه قدر زمان برد پی جی اس بشه جنینا  چند وقته ...

از روزی که پانکچر کردم روز هشتم جوابش آماده شد به صورت شفاهی  ولی کارت جنین 12 روز طول کشید تا آماده بشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از روزی که پانکچر کردم روز هشتم جوابش آماده شد به صورت شفاهی  ولی کارت جنین 12 روز طول کشید تا ...

عزیزم انتقال دادی حتما خبر بده😍

از روزی که پانکچر کردم روز هشتم جوابش آماده شد به صورت شفاهی  ولی کارت جنین 12 روز طول کشید تا ...

سلام عزیزم منم میخوام تعیین جنسیت و تعیین سلامت دختر انجام بدم چون دکتر ژنتیک خطر دختر خیلی پایین می‌زنه شما کلا چقدر برات تموم شد بین بیمارستان صارم و مرکز مام موندم 

سلام عزیزم منم میخوام تعیین جنسیت و تعیین سلامت دختر انجام بدم چون دکتر ژنتیک خطر دختر خیلی پایین می ...

من اینماه انتقال دادم ولی هزینه کلی 70 تومن دراومد با تعیین سلامت ولی منکه شهرستانم هزینه اقامت و رفت و آمدم داشتم

من اینماه انتقال دادم ولی هزینه کلی 70 تومن دراومد با تعیین سلامت ولی منکه شهرستانم هزینه اقامت و رف ...

به سلامتی عزیزم

ان شاالله با خبر بارداریت خوشحالمون کنی❤️

چند تا انتقال دادی؟ 

راستی هول اگزوم رو کجا انجام داده بودی؟ جوابش چه قدر طول کشید بیاد؟

همون مرکز مام، میگن جنین شناسش عوض شده نگرانم موقع انتقال نگن از بین رفتن چون خیلیا بهش اعتراض دارن

آخ دست رو دلم نزار که خونه من کریم نژاد pgsکردم فرستادن مرکز امید اونجا گفتن تمام جنینا از بین رفته البته مقصرش امید بود من موندمو اون همه امپولی که زدم برای انتقال خراش رحم هزینهpgsو جنینایی که از بین رفتن کارم شده گریه و زاری

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
همون مرکز مام، میگن جنین شناسش عوض شده نگرانم موقع انتقال نگن از بین رفتن چون خیلیا بهش اعتراض دارن

چقدر گفتن هزینه pgsمرکز مام؟

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕