2777
2789
عنوان

Pgd pgs

| مشاهده متن کامل بحث + 12631 بازدید | 191 پست
عزیزم ای کاش اگه برات زحمت نمیشه کل مراحل هزینه نحوه انجام مراحل رو با جزییات بگی 

البته فقط مراحل برای همه یکیه ولی بقیه مشاوره ژنتیک باتوجه به مشکلات هزینه هاش متغیره من پانکچر بدون دارو برام 18 تومن شد که 14 تخمک داشتم 12 تا جنین تشکیل شد 8 تارو دادم pgs کنن که 35 تومن میشه ولی متاسفانه از این 8 تا فقط 3 تاش سالم بود یه پسر و 2 دختر با گرید آ بودن همه 4 تا هم جنین بدون تعیین سلامت دارم که 3 تاش گرید آ و یکی گرید بی، حالا دیگه دقیق نمیدونم هزینه انتقال چقده وقتی انجام دادم میگم بهتون ولی فعلا برای داروهای پانکچر و انتقال حدودا 5 تومن شدن و البته به غیراز این خرجای جانبی زیادی هم باید بدی، وقتی وارد سیکل آی وی اف میشی خصوصا ماهایی که مجبور به تعیین سلامت جنین هستیم هزینه هامون چن برابر میشه ولی اگه نتیجه بگیریم هیچکدوم مهم نیستن، درضمن مشاور ژنتیکم بمن گفتم باید pgs کلی انجام بدم که اون حدودا 140 تومن میشد ولی من انجام ندادم و تعهد دادم که اگه مشکلی باشه به عهده خودمه چون دکترعلیرضایی بهم گفته بود همون 5 کروموزوم کافیه معمولا مراکز خصوصی برا کاسبی اینارو اضافه میکنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

البته فقط مراحل برای همه یکیه ولی بقیه مشاوره ژنتیک باتوجه به مشکلات هزینه هاش متغیره من پانکچر بدون ...

سلام عزیزم مرسی از توضیحت 

سه تا جنین عالیه 

مورد بوده با یک جنین سالم گرفته و دنیا اومده

ان شالله خبر بارداری تو بدی همین جا😇😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم منم میخوام انجام بدم کلینیک مام میرم، شما مشکل ژنتیکی دارید یا برای تعیین جنسیت میخوایید؟ ...

من رفتم مرکز مام گفت حدود 70 تومن میشه 

مشکل ژنتیکی دارم باید ای وی اف پی جی دی انجام بدم از کی پرسیدین گفته 12 تومن ؟

من رفتم مرکز مام گفت حدود 70 تومن میشه  مشکل ژنتیکی دارم باید ای وی اف پی جی دی انجام بدم از ک ...

تو حسابداری گفتم تعیین جنسیت که همون پی جی دی میشه 12 تومنه فقط طبیعتا بقیه مراحل باهم به 70 هم میرسه

والا من هر چی شنیدم همه گفتن کارشون بده

منم شنیدم ولی ایناهم اونجا رفتن و نتیجه داده راستش کار مرکز مام خیلی خوبه ولی هزینه های زیادی بهت تحمیل میکنه و بالاست من چون بیمه تکمیلی دارم امیددارم یه مقداریشو بگیرن وگرنه خیلی گرونه اونجا

منم شنیدم ولی ایناهم اونجا رفتن و نتیجه داده راستش کار مرکز مام خیلی خوبه ولی هزینه های زیادی بهت تح ...

فک نکنم خیلی با بیمه کار کنن من اگه فقط ای وی اف بود میرفتم مشکلی نبود ولی چون pgd هم هست و میگن با pgd احتمال بارداری خیلی کمه والا زورم میاد صد میلیون خرج کنم نمیدونم واقعا اگه این شرایط باشه شاید اصلا هیچوقت بچه دار نشم

فک نکنم خیلی با بیمه کار کنن من اگه فقط ای وی اف بود میرفتم مشکلی نبود ولی چون pgd هم هست و میگن با ...

اون پی جی اسه عزیزم پی جی دی تعیین جنسیت البته اونجا هم انجام میدن، منم برا 8 تا جنین دادم انجام بدن 3 تاش موند😔