2777
2789
عنوان

Pgd pgs

| مشاهده متن کامل بحث + 12636 بازدید | 191 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ممکنه موقع انتقال جنینای منم از دست برن؟ 35 فقط هزینه pgs شد برای 8 تا جنین

بازم خدا خیرشون بده کریمی نژاد که واقعا گرونه ولی موقعی که فرم بهت میدن پر کنی و امضا کنی واسهpgsتوش نوشته که ممکته جنینا از بین برن چون ۱سلول ازشون برمیدارن

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
بازم خدا خیرشون بده کریمی نژاد که واقعا گرونه ولی موقعی که فرم بهت میدن پر کنی و امضا کنی واسهpgsتوش ...

البته خوب که فکر کنی بنظرم همون بهتر که قبل انتقال از بین رفتن اگه انتقالم میدادی و نمیموند هم هزینه بیشتر میکردی و هم با روح و روانت بازی میشه، خدا هیچکاریش به حکمت نیست نه که فقط برا شما بگم منظورم خودمم هست 

من واسه 8 تا شد 35 تومن البته تعرفه امسال، ممکنه سال دیگه بیشتر بشه، مشکلتون چی بود؟ 

کریمی نژاد که گفت فروردین نرخشون بالا میره.جا به جایی کروموزوم دارم

البته خوب که فکر کنی بنظرم همون بهتر که قبل انتقال از بین رفتن اگه انتقالم میدادی و نمیموند هم هزینه ...

اره دقیقا.ولی ماهایی که pgdوpgsمیکنیم شانسمون کم تر از ivfعادیه چون جنینامون دستکاری میشه از جنینا ۱ سلول برمیدارن واسه ازمایش و باعث میشن جنین ضعیف بشه 

اره دقیقا.ولی ماهایی که pgdوpgsمیکنیم شانسمون کم تر از ivfعادیه چون جنینامون دستکاری میشه از جنینا ۱ ...

آره واقعا من امروز اومدم برای تاریخ انتقالم بعد که کارت جنین گرفتم پرسیدم چرا از 8 تا فقط 3 تا مونده گفت لابد مشکل ژنتیکی داشتن دقیق که پرسیدم گفت کیفیتشون مناسب فریز نبوده الکی گفت ژنتیک هم مشکل دارن، منکه باور نکردم جنینام بخاطر مشکل ژنتیک از بین رفته باشن

آره واقعا من امروز اومدم برای تاریخ انتقالم بعد که کارت جنین گرفتم پرسیدم چرا از 8 تا فقط 3 تا مونده ...

ایشالا که انتقالت مثبت بشه یه نی نی سالمو ناناز بگیری تو بغلت ❤