2777
2789
عنوان

حالم از این دنیا با ادمای کثیفش بهم میخوره توروخدا بیاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید همون وقتی که فهمیدی رابطه جنسی داشته با یکی دیگه میرفتی. تازه الان میپرسی برم یا بمونم؟من باشم یه لحظه هم نمیمونم

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
نه

طلاقت بگیر 

هنوز اول راهی 

سنی نداری 

الان کاری نکنی وقتی سنت بره بالا خودتو لعن میکنی که چرا جوونیتو پای این آدم گذاشتی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

میخوای هرجور مریضی بگیری بمون

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

خیانت چقدر کمر ادمو میشکنه چقدر به ادم ضربه میزنه 😭😭😭😭😭خدا فقط به دلت ارامش بده

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

قطعا طلاق

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

کاش از پیاماشون عکس میگرفتی 

واقعا چقدر سنت کم بود ازدواج کردی، شوهرتم بیچاره خیلی کم سن بوده 

ولی مشکلاتت رو به خانوادت بگو

اینجوری زندگی کردن هیچ ارزشی نداره خواهر گلم 

عزیزم فقط برو ازش جدا شو همین اصلا برنگرد این بخاطر روابط نا مشروع ممکن ایدز یا زگیل تناسلی داشته باشه تو هم میگیری

هم سن منی😢👭

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه