2777
2789
عنوان

تا حالا براتون پیش اومده؟!

96 بازدید | 4 پست

من زیاد تجربه کردم کسی هست همچین تجربه‌ای داشته باشه؟!

شده وقتی تو خواب عمیقم روحم از بدنم جدا میشه( اینو حس میکنم) خودمو ک خوابیدم میبینم و بعدم تو خونه میچرخم گاهی حتی میرم بیرون ولی چیزهای ک میبینم با اون وقت شب جور درنمیاد اکثراً هم همه بیدارن ولی عیناً روحم رو ک جدا میشه و تلاش میکنه بلند شه رو حس میکنم،در قالب اون روح خوابم پیش میره

کسی اینطور شده؟ 

البته من یکسالی هست برام پیش نیومده نمی‌دونم چرا 

یه اسمم داره این موضوع ک الانم یادم نیست چی بود و اینکه با تمرکز هم میشه ب دستش آورد و من راهشو تا مدتها بلد بودم و خودمو خواب میکردم بعد با روحم بیدار میشدم

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا همه تو خواب روحشون جدا میشه برا همین میگن خواب برادر مرگه

آره میدونم ولی همه اینو حس نمیکنن خیلی کم پیش میاد کسی دقیقاً اینجوری حس کنه

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
لوسيد دريم

آره این برای اون قسمتی از موضوع ک میتونم کنترلش کنم ولی این موضوع ک روحم رو می‌بینم و حس میکنم ک از بدنم جدا میشه ی موضوع جداست ک اونم اسم داره