2777
2789

انقد حالم بده که یکی بهم سلام کنه میزنم زیر گریه 

دلیلشو نمیدونم هرچی فکر میکنم مسئله خاصی ندارم تو زندگی ک بخاطرش اینجوری بهم بریزم

یا اگرم مسئله ای هست جدید نیست و قبلا هم درگیرش بودم

چیکار کنم بهتر شم؟

دارم میمیرم از غصه ای که دلیلشو نمیدونم داره نابودم میکنه

دلم گرفته و هیچ جوره باز نمیشه 

کاش میشد مرد.

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که اینقدر گریه کردم تو این سه ماه تعطیلی که چشمام ضعیف شده🥲

و کلی لاغر شدم

اگه حاجت داری یا به مشکل سختی دچاری🥺                                                   ‌اول از همه دعا و کمک از خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام😍 دوم ترک گناه چون خیلی از مشکلات‌مون نتیجه‌ی گناهامونه و گناهامون مانع استجابت دعاهامون میشه  سوم دعا و ذکر و ختم های مجرب مثل ختم زیارت عاشورا آیت الله حق شناس و ختم چهل و یک روزه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی حشر 😍                                              اگه خواستید در هر موضوعی صحبت کنیم ، لطفا توی پیام رسان داخلی بیاین ، چون تو سایت واسم خیلی سخته و کنده

منم اینجوری میشم بضی اوقات خیلی حس بدیه

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
خودت باید حال خودتو خوب کنی

چیکار کنم 

۲هفتست اینطوری شدم دل و دماغ هیچیو ندارم

همسرم میگه بیا بریم بیرون بریم فیلم ببینیم یا هرچیز دیگه ای ولی بغض دارم

نمیدونم چه مرگمه

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن.