2777
2789
عنوان

خانواده بی شخصیت شوهر

745 بازدید | 28 پست

سلام لطفا کمکم کنین خیلی دارم عذاب میکشم نمیتونم جدا شم

همه سر شوهرم قسم میخورن ک خیلی خوبه انصافا شوهرم خیلی خوب هست ولی خانوادش نابودم میکنن ولی شوهرم هیچ کاری نمیکنه منم ازش متنفرم میشم با اینکه وضع مالیش خوبه و محبت خیلی میکنه و هرچی بگم می‌خره و انجام میده ولی مادرش همیشه بین منو جاریم فرق میزاره از عمد تا ناراحت کنه و هی حرف درمیاره پشت من خیلی بهشون محبت کردم خیلی براشون کار کردم ولی همشون و یادشون میره اونقدر اذیتم کردن موقع عروسی و فلان حتی نمیتونم تایپ کنم دستام میلرزن چیکار کنم به نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی شوهرم همش میاره خونمون و میبره دکتر هر روز میبینمش و هر روز بیشتر عذابم میده جوری ک پیش دکتر و روانشناس حتی  رمال هم رفتم که نجاتم بدن ولی از درون دارم نابود میشم هر روز لاغر میشم از بس اذیتم کرده و از ما میخوره با این حال

بی محل کنی ساکت میشن.براشون کاری ام نکن اگه قراره کسی ام ب خونوادش کمک کنه شوهرته .وقتی نری خونشونو کاری نکنی توقعیم نداری ازشون.

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

چون فرق میزاره بین تو و جاریت میخای زدگیتو نابود کنی چقدر رفتار خانواده شوهرت برات مهمه ک حتی تونستن تورو از زندگیت ناراضی کنه واقعا اگه جدا بشی میتونی از شوهرت بهتر پیدا کنی؟

چون فرق میزاره بین تو و جاریت میخای زدگیتو نابود کنی چقدر رفتار خانواده شوهرت برات مهمه ک حتی تونستن ...

نه واقعا نمیتونم مثل شوهرم پیدا کنم ولی اونا هم تحملشون برام عین جهنم شده

متاسفانه شوهرم نمیزاره قطع کنیم هیچ بیشتر بهشون بها میده

پس شوهرتم همچین خوب نیس داره همسرشو فداشون میکنه بهش بگو وقتی بین جاریا فرق میزارن و باعث ناراحتیت میشن  دلیلی نداره جاییکه بهت ارزش و احترام نمیزارن پاتو بزاری از این به بعد خودش تنهایی بره دیدنشون