2777
2789
عنوان

فلو کو نازل و پریود نشدم

954 بازدید | 11 پست

بچه ها یدونه فلو کونازل خوردم الان چهار روز پریود نشدم چکار کنم .میخوام پریود شم تو رو خدا اسم بی بی چک نیارید که حالم از هر چی بی بی بهم میخوره فقط راه کار بدین زود پریود شم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند دونه خوردی ؟؟چند روز عقب افتادین 

۳ روز ۳ زوز ۱۵۰ شو بعد ۱ ورق هفته ای ۱ دونه بعد ماهی ادونه 

من اولش ۱ ماه عقب انداختم بعد ۲ هفته جلو 

خوردنش یه درده نخوردنش یه درد دیگ

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

۳ روز ۳ زوز ۱۵۰ شو بعد ۱ ورق هفته ای ۱ دونه بعد ماهی ادونه  من اولش ۱ ماه عقب انداختم بعد ۲ هف ...

من یه دونه فقط خوردم الان ۴ روز عقب انداختم بنظرت چکار کنم که پریود شم 

من یه دونه فقط خوردم الان ۴ روز عقب انداختم بنظرت چکار کنم که پریود شم 

اول باید بیبی رو بزنی ببینی بارداری یا نه 

اگه نبودی که ومنوش زعفران دم کن بخور 

آمپول پروژسترون باید بزنی البته ۴ روز زیاد نیست 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

اول باید بیبی رو بزنی ببینی بارداری یا نه  اگه نبودی که ومنوش زعفران دم کن بخور  آ ...

زمان برام مهم باید برم دکتر از،بی بی حالم بهم میخوره ترشحات سفید مانند هم داشتی مثل لوسیون

زمان برام مهم باید برم دکتر از،بی بی حالم بهم میخوره ترشحات سفید مانند هم داشتی مثل لوسیون

هر علائمی که بگی دیگه ۲۰ تا بی بی زدم آخرش داشتم میرفتم آز شدم تازه من آمپول زدم

برای عفونت قارچی هست فکر کنم

من رفتم دکتر پوست برای اگزما بهم داد 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
برای عفونت قارچی هست فکر کنم من رفتم دکتر پوست برای اگزما بهم داد 

سلام عزیزم پریود شدین شما؟دارم از نگرانی دیوونه میشم باید امروز پریود میشدم ولی نشدم دکترم بهم گفته عفونت شدید داری بهم ۴ تا دونه قرص فلوکلونازول داده گفته هر سه روز یدونه بخورم همرو خوردم فقط یدونه مونده امروز موعد پریودیمه ولی پریود نشدم