2777
2789
عنوان

دلم برای خواهرشوهرم سوخت

1629 بازدید | 50 پست

خانما من رفته بودم دو روز خونه مامانم نبودم 

طبقه پایین مادرشوهرم میشینم

بعدش اومدم خونه ام شب .شوهرمم از سرکار اومد و جلوی تلوزیون وسط سالن بود و خواب و بیدار بود .منم رفتم توی اتاق شروع کردم  وسایل کمدمو مرتب کردن

یهو دیدم خواهرشوهرم با پسرش بدو بدو اومدن در اتاق رو یهو باز کردن برن از توی وسایل من خط کش بردارند فکر کردند من خونه نیستم جا خوردند یهو منو دیدند منم اون لحظه خیلی ناراحت شدم نتونستم ناراحتیمو نشون ندم و ... بعد خط کش بهشون دادم و رفتن .خواهر شوهرم رفت بالا خونه مادر شوهرم بعد نیم ساعت برگشت اومد در خونه رو زد گریه کرد ببخشید من اینطوری اومدم و اینا من فکر کردم خونه نیستی.هم از دستش ناراحت بودم هم دلم براس سوخت.به نظرتون بد برخورد کردم قیافه گرفتم؟‌اون وسط شوهرمم از گریه های خواهرش بیدار شد میگفت چرا گریه کرده گفتم نمیدونم از خودش بپرس 

خدایا به امید تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه عاقله خواهر شوهرت اگه شوهرت بهشون اجازه داده برن بردارن سخت نگیر فک کرده نیستی دیگه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

واسه یه خط کش گریه کرد؟خب اشکالی نداشت چرا ناراحت شدی عزیزم درسته بدرن اجازه اومده اما همینکه بعدش اومده عذر خواهی کرده معلومه شرمنده شده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

نه والا

کار بسیار خوبی هم کردی

چه معنی میده وقتی کسی خونه نیست برن سر وسایل هاش

من الان ده ساله بدون اجازه حتی سر یخچال مادر شوهرم نرفتم 

با اینکه تو یه ساختمون هستیم

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
غلط کرده صد روزم نباشی حق نداشته بیاد خونت خوب کردی قیافه گرفتی بدتر باهاش برخورد میکردی شاید تو‌ ...

عذاب وجدان دارم اول قیافه گرفتم ولی میگم به هر حال یه حریم خصوصی باید باشه

خدایا به امید تو