2777
2789
عنوان

دلم برای خواهرشوهرم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 50 پست

خدایی مشخصه ادم باشعوریه

من رفتم خونه ی مامانم اینا خواهر شوهرم سه روز اومد خونمون موند در صورتی که خودشم تهرانه و فاصله ی خونشون تا خونمون نهایت ۲۰ دقیقه است

بعدشم هی بخاطر اینکه من بفهمم که اومده خونمون تو جمع بلند بلند به جاریم تعریف میکرد.اخرم گفت خونه ی داداشمه

واسه یه خط کش گریه کرد؟خب اشکالی نداشت چرا ناراحت شدی عزیزم درسته بدرن اجازه اومده اما همینکه بعدش ا ...

برای اینکه بدون اجازه داخل اتاق خواب شده گریه اش گرفت

خدایا به امید تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده صد روزم نباشی حق نداشته بیاد خونت خوب کردی قیافه گرفتی بدتر باهاش برخورد میکردی شاید تو‌ ...

حالا منو بگو

مادر شوهرم نمیاد تا وقتی ک من خونه نباشم 

وقتی هم برمی‌گردم می‌گه کاش نمیومدی آنقدررر اینجا راحت بودم 

برای خونه دار شدن همه مستاجر ها یک صلوات لطفا
خدایی مشخصه ادم باشعوریه من رفتم خونه ی مامانم اینا خواهر شوهرم سه روز اومد خونمون موند در صورتی که ...

اره منم عذاب وجدان گرفتم چرا اول نتونستم ناراحتیمو کنترل کنم

خدایا به امید تو
عذاب وجدان دارم اول قیافه گرفتم ولی میگم به هر حال یه حریم خصوصی باید باشه

اصلا اصلا عذاب وجدان نگیریا

گریه شم به جا بوده از خجالتش

توم نمیخاد بری معذرت خواهی کنی

اگرم بعدا بحثی شد بگو دیگ وقتی فهمیدی کارت درست نبوده و من ناراحت میشم اگر به خبر ب حریمم وارد شی اشکالی نداره

اره منم عذاب وجدان گرفتم چرا اول نتونستم ناراحتیمو کنترل کنم

به نظرم اشکال نداره

حریم خصوصی باید رعایت بشه

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹

نمیدونم والا 

ولی خونه برادرش بوده دیگه برای فضولی هم نیومده اومده یه خط کش برداره انقدر زندگی رو به خودتون سخت نگیرید خونه زندگی ماها که جز مسائل سری سی ای ا نیست که

برای اینکه بدون اجازه داخل اتاق خواب شده گریه اش گرفت

مشخصه فهم و شعور داره و ممکنه شوهرت قبلا که نبودی بهش گفته اگه چیزی لازم داشتی برو بردار یا هم اصلا دفعه اولش بوده مطمئن باش ازین به بعد اینکارو نمیکنه چون بدجوری جلوت شرمنده شده و اشکالی نداره قیافه گرفتی اونم حد خودش رو خوب فهمید اما واقعا خوشبحالت که اینقدر خواهرشوهرت شعور داره که بفهمه کارش که اشتباه بوده عذرخواهی کنه قدرشو بدون🌹

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
نمیدونم بین احساس و منطق گیر کردم

اگر شل گرفتی ادامه پیدا میکنه

بذار حریم خصوصیت محفوظ بمونه

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹

میگفتی اتفاقا اشتباه بزرگت این بود که چون فکر میکردی من نیستم پاتو با خیال راحت گذاشتی توی خونه من

اینجا حریم منه

دوست ندارم چه وقتی هستم چه وقتی نیستم کسی بدون اجازه و بدون اطلاع قبلی بیاد داخل خونم

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
خدایی مشخصه ادم باشعوریه من رفتم خونه ی مامانم اینا خواهر شوهرم سه روز اومد خونمون موند در صورتی که ...

معذرت ميخوام 

خونتون مگه بي در و پيكره اين مياد ميمونه؟؟

شما چقدر ريلكسي

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا