2777
2789
عنوان

ممکنه؟ باردارا و مادرا جواب بدن

79 بازدید | 9 پست

ممکنه از علائم بارداری فقط ” سردرد “ داشت؟

هیچ علائم دیگه ای ندارم ۲ روز دیگه موعدم هست پریود بشم

اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوک سینه هات درد دارن من دقیقا نزدیک موعد دردم کاملا پریودی بود سردرد همه چی بعد پریود نشدم بعد فهمی ...

نه هیچ علامتی ندارم سینه درد ندارم زیر شکمم تیر نمیکشه 

فقط یه سر درد عجیبی گرفتم سابقه سر درد نداشتم قبلاً

میشه

واقعاً؟

آخه من پریودی های دردناکی ام ندارم فقط یکم بی حال میشم و رون های پام درد میگرفت قبل پریودی الان اونم ندارم فقط همش سر درد میگیرم

نه هیچ علامتی ندارم سینه درد ندارم زیر شکمم تیر نمیکشه  فقط یه سر درد عجیبی گرفتم سابقه سر درد ...

میتونه باردار باشی ان شااله هستی یه چند روز صبر کن

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
واقعاً؟ آخه من پریودی های دردناکی ام ندارم فقط یکم بی حال میشم و رون های پام درد میگرفت قبل پریودی ...

هرکسی و هر بارداری علایم مربوط به خودشو داره ولی اگر تا الان همچین چیزی نداشتی امکان هست علایم باشه

میتونه باردار باشی ان شااله هستی یه چند روز صبر کن

خدا از دهنت بشنوه برام دعا کن 

ان شاء الله خداوند حاجت همه ی حاجتمندارو بده 

الهی آمین

هرکسی و هر بارداری علایم مربوط به خودشو داره ولی اگر تا الان همچین چیزی نداشتی امکان هست علایم باشه

آره من همیشه حواسم به این موضوع هست که مدام آب بخورم و بدنم کم آب نشه و سعی میکنم حواسم به غذام باشه 

اما این ماه یه سر درد های شدیدی رو تجربه کردم که هیچ وقت نداشتم

ممنونم بخاطر نظرت💚

آره من همیشه حواسم به این موضوع هست که مدام آب بخورم و بدنم کم آب نشه و سعی میکنم حواسم به غذام باشه ...

من خودم رواین بارداریم سردرد های شدیدی داشتم بعد فهمیدم که باردارم ان شاالله حاجت روا بشین

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت