2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری میشه بگین؟

زمانی که جدا شدم چون تو خانواده ما اصلا طلاق نبود خانوادم به خاطر اینکه اقوام و در و همسایه نفهمن اصلا راضی به طلاق نبودن خودم تنهایی تمام جلسات دادگاه و رفتم و بعد طلاق ۴ ماه تو خونه بودم و از اتاق بیرون نمیومدم که کسی من و نبینه دیگه داشتم افسرده میشدم خودم رفتم سرکار و پنهون از خانوادم رفتم یه خونه اجاره کردم و فقط اومدم لباس هامو و یه روفرشی و یه دست رخت خواب بردم ببین در چه حد لوازمم کم بود که با آژانس تونستم برم خانوادم هم خونه نبودن چون اگر بودن نمیذاشتن برم خلاصه با پول و درآمد خودم در عرض دو ماه کل خونه رو وسیله کردم و صبح تا شب سرکار بودم و خدایی هم راضی بودم خانوادم اولش باهام قهر کردن ولی بعد چند ماه آشتی کردن و پذیرفتن که من هم زندگی و آینده خودمو دارم سه سال بعدش هم رفتم دانشگاه  یه شعر خیلی دور از شهر خودم برای ادامه تحصیل و با همسرم فعلیم آشنا شدم و ۲ سال دوست بودیم و بعدش ازدواج و عروسی کردم و الانم یه بچه دارم و خداروشکر زندگی خوبی دارم

زمانی که جدا شدم چون تو خانواده ما اصلا طلاق نبود خانوادم به خاطر اینکه اقوام و در و همسایه نفهمن اص ...

اول از همه بخاطر اراده ای که داشتی بهتر تبریک میگم نموندی تو سری بخوری ذلت بکشی

اون موقع که طلاق گرفتین چندسالت بود؟

علت طلاقت چیبود

بچه هم داشتین 

اول از همه بخاطر اراده ای که داشتی بهتر تبریک میگم نموندی تو سری بخوری ذلت بکشیاون موقع که طلاق گرفت ...

مرسی عزیز دلم ممنون ایشالا شما هم انقدر قوی باشی و خدا کمکت کنه و آینده ای درخشان برای خودت بسازی

سنم کم بود کلا ۱۰ ماه زندگی کردم ۲۲ سالم بود طلاق گرفتم نه بچه نداشتم علتش هم کلا از اول هم نمیخواستمش و علاقه نداشتم بهش تو زندگی هم خانوادش تصمیم گیرنده بودن و دنبال کار و زندگی هم نمیرفت کلا بچه ننه بود 

الان وضعیت تون چطوره طلاق گرفتین بچه داشتین الان در چه حالین

يه دختر دارم

در همون حال قبلي، فرقي نكرده

فقط هر روز ريخت نحسش رو مجبور نيستم ببينم

ببين گاهي كه حس ميكنم تنهام يا از آينده ميترسم يادم مياد كه با شوهرمم هميشه تنها بودم و از آينده ميترسيدم، با هم هيچ آينده اي نداشتيم

من اين سالها در جا زدم الان دوباره دوست دارم كارم رو بيشتر كنم براي زندگي خودم و دخترم برنامه ريزي كنم

اگر روي پاي خودت باشي واقعا كسيو لازم نداري، طلاقه، عمل قلب باز نيست كه بگيم يكي بايد باشه

يكي بوده توي زندگيت كه ديگه نيست

همين

يه دختر دارمدر همون حال قبلي، فرقي نكردهفقط هر روز ريخت نحسش رو مجبور نيستم ببينمببين گاهي كه حس ميك ...

کاش راهنماییم میکردی. 

مهریه گرفتین؟

پیش پدر مادرتون زندگی میکنین؟

شاغل بودین؟ پس انداز داشتین ؟

چی اون اراده رو بهتون داد

الان چندسالتونه؟

دخترتون چند سالشه