2777
2789

من خودم ۱۸سالمه 

ولی مامان و بابام انگار مجردن کلا کار به هم ندارن 

منو خواهرمم این وسط گیر کردیم

حاج اقا پناهیان میگفتن دختری که تو خونه محبتِ پدر به مادرشو ندیده باشه و پسری که تو خونه محبت مادر به پدر ندیده باشه اینا اوکی نیستن واسه ازدواج 

خب من الان چکار کنم :/

ما بیرون اینا نمیریم کار باهم نداریم حرف نمیزنیم فقط سر ی 

سری موضوعات...مثل انتخاب رشته ای که الان درگیرشم...

شما چجور زندگی میکنید بگید من یاد بگیرم انجام بدم رو خانواده 

خودمون 

مثلا باید ساعت ۸ شام میخوریم ساعت ۹ ام بشینیم باهم ی سریالی ببینیم؟

جمعه ها کجاها میرید 

تو طول هفته چی جایی میرید؟کجا میرید 

تولد هم چکار میکنید

اگر کسی تجربه مشابه داره چیزی نگه جسارتا ببینم اونایی که میدونن چه کمکی میتونن کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خانوادت صحبت کن

آخر هفته ها برید پارک،سینما یا مرکز خرید

توی فلش یه سریال طنز بریز و بشینید ببینید

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

هیچ ربطی نداره که میگه فلان آدم مناسب ازدواج نیست اینا همش حرفای مفت و زرده به وقتش باید اجتماعی باشی به وقتش باید تنها باشی به وقتش باید سکوت کنی به وقتش باید حق تو بگیری اگه خودت دوست داری به خانوادت وقت بگذرون

آدمایی که تو خونشون محبت ندیدن دو دسته تقسیم میشن در آینده 

یا مثل خانواده ی خودش میشه .سرد و بی احساس 

یا از ضربه هایی که تو مجردی خورده درس میگیره و بعد ازدواج تلاش خودش رو برا گرم نگه داشتن محیط خانواده میکنه 

مادرپدرمن خیلی باهم دیگ خوبن مثلامامیریم مسافرت ازاول تاآخرمسیرمادرم باپدرم صحبت میکنه براش میوه پوست میکنه میده به دهنش چون داره رانندگی میکنه خوش وبش میکنن صحبت میکنن

هیچجاتنهایی نمیرن بدون هم وخیلی کم پیش میاد

میریم پارک وباغ وفلان همیشه هردوباهمن

بعدبابام جلومابه مادرم عشق میورزه

مثلامیگه من برم بهشت هم جزمادرتون کسی منطورحوری نمیخوام

یامثلامیگه زن من خوشگل ترین زن دنیاس

به شوهرامون میگفت زن من اززن شمام خوشگل تره🥲😂

خلاصه اینجوری اینا

بعدبابام  وقتی مجردبودم برام میوه میاورد ومیوه پوست میکندمیدادبهم اناربرام دون میکرد حالامادرم به شوهرمم یادداده اینکارمیکنه برام

بعدپدرم موهام رومیبافت مادرم بلدنیست موهای مادرمم بابام میبافه

منم تو خانواده خودم محبت ندیدم ولی الان خونه خودم برای بچم پر از محبت کردم ما صبح ها بیدار میشیم همو بغل مبکنیم و میبوسیم بچمم یاد گرفته یا مثلا شوهرم از سر کار میاد بدو بدو با پسرم میریم جلو در استقبال روبوسی میکنیم بعد میایم تو گاهی خانوادگی فیلم و اینا میبینیم دور هم همیشه با هم غذا میخوریم کسی ناراحت باشه میبینیم چرا الان مثلا من برم تو خودم پسرم بدو بدو میاد میگه چرا ناراحتی و از این کارا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
با خانوادت صحبت کنآخر هفته ها برید پارک،سینما یا مرکز خریدتوی فلش یه سریال طنز بریز و بشینید ببینید

پارک میرید کجا میرید 

من تهرانم حالا مشکل نداره شما اسم ی پارک بگید ببینم منظورتون چه محیطی هست

میرید پارک چیکارمیکنید

پارک میرید کجا میرید من تهرانم حالا مشکل نداره شما اسم ی پارک بگید ببینم منظورتون چه محیطی هستمیرید ...

عزیزم تهران خیلی بزرگه، برید پارک نزدیک خونه

اینکه دیگه سوال ندارها برید بشینید، غذا ببرید بخورید، ورزش کنید

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

عه منم اون کلیپ شونو دیدم که ....حاج آقا پناهیان گفتن نمیتونه ارتباط خوبی با همسرش داشته باشه "مگر اینکه خودسازی کرده باشه"

پس شمام خودسازی کنی میتونی زندگی موفقی داشته باشی