2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 174132 بازدید | 2697 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گاهی چقدر حرف های نگفته داری که می گویی ... گاهی چقدر حرفهای نگفتنی می گویی ... گاهی حرف داری اما گفتنی نیست که بگویی...
.
.
.
به یاد روزهای خوشی که رفت ... به یاد همه آن لحظه ها و آن محفلها و آن فکر ها ... به یاد همه آنها ...
پرواز با تو باید ...
گر پر شکسته در باد ...

از سال ۱۳۸۷ تا ۱۴۰۴ چقدر ادبیات فرق کرده (:

هرچند کلا با نظرات ابتدایی مخالفم و حس روشنفکری عجیبی توی پیام های اول نهفته ولی اون موقع اصل بر کامل نوشتن بود و یهویی بیست خط توضیح میدادن (:

و خیلی جالبه طی این همه سال اولین نفری که تاپیک رو لایک کرد من بودم (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

میدونید بچه ها من تصویر دوریان گری به نظرم یکم تخیلی میزد ولی بخوام قانع باشم دوریان پست پلید بود که سیبل کوچولو رو نگرفت این وسط سیبل هم ضعیف بود و از اون ور هم ابله یا لااقل عجیب میزد یارو می خواست یه تئاتر مجانی بده بعد  تو به خاطر اینکه نمی خواد باهات ازدواج کنه خودت کشتی چه قدر عجیب دروغ چرا بعضی ها سنگدل آدم ناراحت می کنن با افکار مشمئز کننده یاد خود ما قدیمی  آزار دهنده ولی آخه بی پولی همین بی پولی باعث خیلی تخلف ها افسردگی ها میشه و اینکه به نظرم  صادقانه بعضی عقاید اسکار واید یکم عجیب میزد برگردیم رمان قدیم همون زمان مه پر از بدبختی مصیبت  بود با اون وضع اسفناک لباس چیه یه تیکه پارچه می پوشیدن اسمش می ذاشتن لباس واه واه همدیگر رو به یک سال نکشیده می کشتند البته بماند لباس های قرن 18 هم  دیگه خیلی افراطی  بود به نظرم از قرن 19 که داره تو پیکی  بلایندرز نشون میده لباس ها یکم نرمال تر شده