2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مریض شدید ؟؟؟من مرتب میگیرم مارک ب آ ،تو این سرخ کن های بدون روغن سرخ میکنم با سس قرمز و سس خردل ...

اقا تو روخدا بگو چه جوری از سرخ کن استفاده میکنی. دیروز یه پلوپز ۱۶کاره خریدم بیشتر هدفم سرخ کن فروشنده گفت این ۱۶کاره اس بهتره مارک مایر خریدم ولی سیب زمینی رو نصفشو خام کرد نصفش برشته ماهی هم پودر کرد انگار اول بخار پز میکنه تا میام برگردونم پودر میشه چیکاارکنم؟

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
فلافل چجوریه درست کردنش توضیح میدی لطفا

نخود از قبل میزاری خیس بخوره دو سه بار آبشو عوض میکنی بعد با پیاز و ادویه و سیر و فلفل دلمه ای یا تند چرخ میکنی بعد قالب میزنی 

چرا عزیزم؟

صبح زود پاشدم شوهرم رفت سر کار منم ناهار رو گذاشتم هنوز جوش نیومده بود زنگ زد تصادف کرده تازه رسید خونه اعصابم به هم ریخته 

باز خداروشکر خودش چیزیش نشده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
پیش میاد عزیزم همیشه برا اینجور وقتا که حوصله نداری یه چیزی داشته باش کنسروی فلافل همبرگر البته خونگ ...

موضوع اینجاست که دخترم غذای سرخ کرده اصلا دوسنداره به غیر از سیب زمینی ساده 

اقا تو روخدا بگو چه جوری از سرخ کن استفاده میکنی. دیروز یه پلوپز ۱۶کاره خریدم بیشتر هدفم سرخ کن فروش ...

میشه عکس پلو پزتو ببینم منم مایر خریدم تقریبا دوماهی میشه

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
موضوع اینجاست که دخترم غذای سرخ کرده اصلا دوسنداره به غیر از سیب زمینی ساده 

کباب تابه ای هم راحته کلا غذاهایی که راحت آماده میشن رو یه جا داشته باش خوبه چون ما خانوما بخاطر هورمونامون یه روزایی اصلا حوصله خودمونم نداریم