2777
2789

مثلا سالی یک میلیارد بهش میده 

اصلا یه جوری م ک انگیزه حتی برا کارکردن ندارم، کل پولام رو پس انداز کنم بر فرض برم سرکار ، ۲۰۰ میلیون هم نمیشه

شما خونواده هاتون بعد ازدواج ساپورتتون کردن؟ خانواده من اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز عقدم ولی هرچی بخوام برام میگیرن

هرچی که میگم چیزای الکی و اینا نه ها مثلا همین الان بگم ماشینمو عوض کنید سریع انجام میدن برام تک دخترم هستممم😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

واقعیت اینه ک شرایط زندگی آدما باهم فرق میکنه خانوادمون هم خودمون انتخاب نکردیم پس مقایسه از بیخ و بن اشتباهه

منم خانوادم نداشتن ک حمایت کنن ولی خودم زحمت کشیدم تلاش کردم برای خودم درسته خیلی خفن و ... نشدم ولی خب خودمو کشیدم بالا الانم میتونم خانوادم رو تا حدودی ساپورت کنم الحمدالله

خودتو با کسی مقایسه نکن شرایط ادما باهم فرق داره

مادر جاریت حتما کلی پولداره یه تومن کم نیس که ادم بعد ازدواج بده بچش.منم خانوادم حمایتم میکنن ولی در حد چند تومن قرض کردن.دلیلی نداره بعد ازدواج از خانوادم پول بگیرم

مربی هس مامانش

با اون که این مقدار نمیتونه به دخترش بده

حتما درآمدهای دیگه هم دارن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱