الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اقا تو روخدا بگو چه جوری از سرخ کن استفاده میکنی. دیروز یه پلوپز ۱۶کاره خریدم بیشتر هدفم سرخ کن فروش ...
من سرخ کن بدون روغن فیلیپس دارم که ازش خیییییییییییییلی راضیم ،ناگت رو کاملا بدون روغن سرخ میکنه ،توش جوجه و سیب زمینی ،سوسیس ،دل و جگر و ....درست میکنم .سیب زمینی در حد یک الی دو قاشق بسته به مقدارش لازم داره ،درجه داره و دما ،عالی هم میشه ،سبد سرخ کنش توریه
من سبزی قرمه خیلی سرخ میکنم چون خوشم نمیاد سبز باشه و بعد موقعه درس کردن پیاز داغ و کمی سیر با سبزی ک اینجا بهش میگن داغ زیره حدود ی ق سرپر میریزم با گوشت خورشتی تا سرخ شن بعد سبزی قرمه و لوبیارو بهش اضاف میکنم با اب و بعد میزارم بجوشه تا حدود حداقل ۳ ساعت بعدش دوتا البت مخصوص گوشت بره میزنم با کمی رب گوجه و نمک و لیمو و دوباره میزارم بجوشه تا ۴ساعت دیگه ک قشنگ جابیفته فقط اب زیاد نگیر ک مجبور بشی اخر سر درشو باز بزاری ک ابش اضافش کشیده بشه همین بعد نوش جان میکنیم😁