2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پیاز خام دیگه درسته ؟ و اینکه قالب میزنید سرخ کرده فریز میکنید یا خام؟  در ضمن چرخ گوشتم ند ...

نه عزیزم خیلی سخت میشه یا غذاساز یا چرخ گوشت آره پیاز خام و من قالب میزنم میزارم سینی یخ که زد میزارم فریزر اما زیاد بمونه خراب میشه اندازه دوماه درست کن

ببین خودت نوشتی پلوپز ۱۶کاره هیچ وقت ازش توقع سرخ کن خوب نداشته باش ،فروشنده ها چرت میگن ،اون در ابت ...

ره پشیمون شدم از خریدش ۳۵۰۰دادم جاش

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
من سرخ کن بدون روغن فیلیپس دارم که ازش خیییییییییییییلی راضیم ،ناگت رو کاملا بدون روغن سرخ میکنه ،تو ...

منم سبد سرخ کن توری داره

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
مبارکت باشه والا منم خریدم ولی اصلا کارباهاشو بلدنیستم،مال منم مدلش یجوردیگس 

من سرخ کنش رو راضی نیستم دفترچشم خوب توضیح نداده

من سرخ کن بدون روغن فیلیپس دارم که ازش خیییییییییییییلی راضیم ،ناگت رو کاملا بدون روغن سرخ میکنه ،تو ...

ببخشید عزیزم برای بادمجون و مرغ چطور ؟ میشه استفاده کرد؟ .. مثلا بادمجون خورشتی میشه بدون روغن داخلش سرخ کرد ؟ یا مرغ رو میشه سرخش کرد بعد پختش؟ 

نه عزیزم خیلی سخت میشه یا غذاساز یا چرخ گوشت آره پیاز خام و من قالب میزنم میزارم سینی یخ که زد میزار ...

عه . غذا ساز دارم 🤩 برا یک وعده برا دو نفر چقد نخود و چقد پیاز میخواد؟ و اینکه آب پیاز رو باید گرفت یا نه

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
من سرخ کنش رو راضی نیستم دفترچشم خوب توضیح نداده

والا دفترچشو من نگاه کردم فقط زودپزشو توضیخ داده،بقیشو ننوشته☹️

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
ببخشید عزیزم برای بادمجون و مرغ چطور ؟ میشه استفاده کرد؟ .. مثلا بادمجون خورشتی میشه بدون روغن داخلش ...

اصلا برای بادمجون خوب نیست مثل لاستیک میشه ،مرغ حالت پخته میشه سرخ شده محلسی نمیشه مثلا برای جوجه خوبه