2777
2789
موضوع اینجاست که دخترم غذای سرخ کرده اصلا دوسنداره به غیر از سیب زمینی ساده 

ساندویچ مرغ خیلی خوب و راحته سینه مرغ تیکه کنی با سیب زمینی سرخ کرده و خیارشور گوجه با نون ساندویچی و سس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخود از قبل میزاری خیس بخوره دو سه بار آبشو عوض میکنی بعد با پیاز و ادویه و سیر و فلفل دلمه ای یا تن ...

با پیاز خام دیگه درسته ؟ و اینکه قالب میزنید سرخ کرده فریز میکنید یا خام؟ 

در ضمن چرخ گوشتم ندارم نمیشه کوبید😁

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
اره 

بعد مگه نباید ۱/۱برابر هرپیمانه برنج آب هم بریزی چه جوری میشه پس تو ته چین که نمیشه آب ریخت

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
اقا تو روخدا بگو چه جوری از سرخ کن استفاده میکنی. دیروز یه پلوپز ۱۶کاره خریدم بیشتر هدفم سرخ کن فروش ...

من سرخ کن بدون روغن فیلیپس دارم که ازش خیییییییییییییلی راضیم ،ناگت رو کاملا بدون روغن سرخ میکنه ،توش جوجه و سیب زمینی ،سوسیس ،دل و جگر و ....درست میکنم .سیب زمینی در حد یک الی دو قاشق بسته به مقدارش لازم داره ،درجه داره و دما ،عالی هم میشه ،سبد سرخ کنش توریه 

وای عجب چیزی دستورش می‌دین

ممنونم عزیزم چشم میگم 

من سبزی قرمه خیلی سرخ میکنم چون خوشم نمیاد سبز باشه و بعد موقعه درس کردن پیاز داغ و کمی سیر با سبزی ک اینجا بهش میگن داغ زیره حدود ی ق سرپر میریزم با گوشت خورشتی تا سرخ شن بعد سبزی قرمه و لوبیارو بهش اضاف میکنم با اب و بعد میزارم بجوشه تا حدود حداقل ۳ ساعت بعدش دوتا البت مخصوص گوشت بره میزنم با کمی رب گوجه و نمک و لیمو و دوباره میزارم بجوشه تا ۴ساعت دیگه ک قشنگ جابیفته فقط اب زیاد نگیر ک مجبور بشی اخر سر درشو باز بزاری ک ابش اضافش کشیده بشه همین بعد نوش جان میکنیم😁

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
اقا تو روخدا بگو چه جوری از سرخ کن استفاده میکنی. دیروز یه پلوپز ۱۶کاره خریدم بیشتر هدفم سرخ کن فروش ...

ببین خودت نوشتی پلوپز ۱۶کاره هیچ وقت ازش توقع سرخ کن خوب نداشته باش ،فروشنده ها چرت میگن ،اون در ابتدا برای پخت برنج طراحی شده

مبارکت باشه والا منم خریدم ولی اصلا کارباهاشو بلدنیستم،مال منم مدلش یجوردیگس 

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔