2777
2789

یه خانم هست پرو پرو کارهاشو به من میندازه من تمایلی به انجامش ندارم ولی سر رو دربایستی انجام میدم 

من امروزا تو خونه کاری ندارم واسه همینه فک کنم به بهانه بیکاریم. 

🔴 چطور نه بگم محترمااانه

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از بس سر اینکه نتونستم نه بگم ضربه عاطفی و مالی خوردم الان به راحتی میگم نههههه مثلا خواهرم ده تومن پول ازم خواست گفتم شرمنده با اینکه داشتم و اونم میدونست دارم گفتم نه حالا دو سال پیش بود عینن هو خر بهش میدادم اونم صد سال طول میکشید پسم بده 

همیشه اول از طرف یا کارش تعریف کن بعد عیبش رو بگو یا بگو نه.

خودتون دارین می گین با پرویی پس توی چشماش نگاه کن اول  لبخند بزن بعد با ی مکث  نه محکم بگو  

قرار نیست ما برای هر نه ای که میگیم دلیل و برهان برای دیگران بیاریم 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 

ببخشید اشتباه شد زیر جواب شما فرستادن 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 

بگو متاسفانه دیگه نمیتونم کمکی بهت بکنم، سرم شلوغه

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بگو خیلی خوشحال میشدم اگر انجام میدادم

میدونم شمام سرتون شلوغه و کارتون زیاد

ولی متاسفانه فلان کارو دارم...سرم درد میکنه ...حالا هر بهونه ای که میتونی بیاری

به مردم باید قاقالی بدی...الکی ازش تعریف کن ولی اخرش قبول نکن

من خدای نه گفتنم ... نامرد نیستما ولی به مردم رو نمیدم