2777
2789
عنوان

امروز شوهرم بهم برای اولین بار فحش داد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 47 پست
دو تا دختر دارم فعلا کخ دارم یادشون میدم تو سری خور شن مثل خودم

بزرگ شن راه درست رو قطعا میفهمن،نگران ایندشون نباش و خودخوری نکن

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
چون اونم تلافی میکنه خونه فامیل من نمیاد از این میترسم

خو نیاد😊من اصلا به شوهرم اصرار نمیکنم که حتما جایی بیاد. البته که مشغله کاریش زیاده همه هم میدونن بخاطر همین یه وقتی حال نداشته باشه بیاد هم میگم سر کاره کلا اصرار نمیکنم😁

کاربری سوم😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش میدونه دلیلش رو ،میبینه اون از من متنفره ولی شوهرم خواهرش رو خیلی دوست داره ،خواهرش کلی داداشش ...

وای چقد نفهمه تو اصلا محل نده بابا دیگه پشت ابجیش بهش چیزی نگو یه مدت ببین عوض میشه خودتو مظلوم کن بگو بخاطر تو میام انقد ک دوستت دارم میخوام تو ناراحت نشی وقت هایی ک ارومیه یجور سر صحبت باز میشه بگو.طر دختر خواهرش بیاد همچین خواهرشوهری. ببین من الان بهش میگم نبینم یوفت به اون زنگ بزنیا خودش میخنده میگه دیونه .

خدایا هواست به همه زندگی ها باشه
🤣🤣دقیقا منم اولا خام بودم نمیدونستم جی بگم دعوا مون میشد الان انقد خودش دیده هر وقت گن دوست داشته ...

والا. آخه بعد یه مدت خودشون هم عادت میکنن براشون عادی میشه. باید یکم مقاومت کرد😊

کاربری سوم😊
منم اینطورم😂 خیلی با شوهرم راحتم و اونم با هر ترفندی دلم و بدست می اری و بعضی وقتا خانوادش و هم می ...

دقیقا. آفرین. زن و شوهرایی که باهم رفیقن اینقدر راحتن معمولا😁

کاربری سوم😊

[QUOTE=253905079]نه نمیره ،کسی اذیتش نمیکنه ،ولی خواهرش خیلی منو اذیت میکنه مگه سالی چند بار قراره خواهرشو ببینی سعی کن به خاطر یکی دیگه زندگیتو به چالش نکشی خیلی سرد و رسمی برو و زیاد با خواهرش هم کلام نشو 

بین انقد وزه هست مثلا عید بچی میخرم همراه عیدی میبرم براش آقا داداشت ک نمیدونه باید مثلا گل بخره یا فلان چیز ک میدونی سلیقه زنه فقط میگه داداشم دستت درد نکنه اینسری هم یچی شده بود هقته پیش مجبوری گفتم بزار بریم کادو گرفتم فقط از شوهرم تشکر کرد عین خیالم نیست ها فقط از شعورش میگم منم ابن دفعه بخواد یه مناسبتی بیاد خونمون با به جعبه شیرینی فقط از شوهرش تشکر میکنم حالش جا بیاد خیلی بلاست ها خیلی

نهایت سالی ۴باره بیشتر نمیشه

بت سیاست کن سالی یبار خواهرشوهر من پیش همه معترضه چرا اینا خونه ما نمبااااان🤣در حالیکه من جاریامو چند بار چند بار دعوت میکنم میرم میام یکی بهش بگه خواهرشوهر زبونتو نگه دار 

حتی قهر هم نکردم تازه رفتم نازش رو کشیدم ،از این اخلاقم حالم بهم میخوره

همه ی مردها همه ی مرد ها از بی محلی خانمشون ببخشید جررررر می خورن مگه اینکه یا خانمشون رو دیگه دوست نداشته باشن و بخوان ولش کنن یا اینکه خانمه قهر کردن کار هر دقیقش باشه . ببین عزیرم همین که ۱۷ سال بهت فحش نداده یعنی میدونسته تو قلبت ازین کار میشکنه و نداده . عزیزم این فحشش رو نادیده بگیر بچسب به این که چجوری خواهر شوهرت رو بدون اینکه شوهرت بفهمه سر جاش بشونی . تامام تامام😘

خب سخت نگیر به خاطر آرامش خودت و عزیز شدن پیش شوهرت تحمل کن و برو محلشونم نزار 

میرم محلم هم نمیدن که ، انگار کاملا موجود اضافی هستم ،با تنفر نگام میکنه .منم سرم رو با گوشیم گرم میکنم

همه ی مردها همه ی مرد ها از بی محلی خانمشون ببخشید جررررر می خورن مگه اینکه یا خانمشون رو دیگه دوست ...

دقیقا موضوع همینه که خیلی دوستم دارم همه کار هم برام کرده ...خیلی شوکه شدم که بهم ناسزا گفت ...وقتی باهاش قهر میکنم بدتر میکنه و عصبی میشه ....حریف خواهرش هم نمیشم ...کلا آدم آرومی هستم و دنبال دردسر نمیگردم