2777
2789

من پسرم ۵سالشه الانم بچم مریض شده دارم هر ۶ساعت میدم

دکتر نوشته اگه تبش زیاده ۶ساعت

اگه کمه،۱۲ساعت یه بار

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ تا ۸ ساعت میشه داد

بستگی به تب داره ولی کلا تا دماش دوباره نرفته بالا نده هیچ مسکنی چه پروفن چه استامینوفن چه و..‌شاید دیگه خیلی نرفت بالا یکم تب برای مبارزه بدن لازم

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
دیگه ده ساله بزرگه قرص استامتیوفن ۳۲۰ باید بهش بدی دکتر بهم گفت .شربت جواب نمیده

چررا شربت جواب میده ساعت شش و نیم بهش دادم تا الان تب نداشت 

الان داره یکم بدنش گرم میشه اگر رفت بالا بهش میدم دوباره

چررا شربت جواب میده ساعت شش و نیم بهش دادم تا الان تب نداشت  الان داره یکم بدنش گرم میشه اگر ر ...

نمیدونم والله بچم رو که دکتر برده بودم بهم گفت این شربت و اینا برای بچه های کوچیک  هست برای بچه های بزرگ تر باید مثل خودمون کپسول و قرص بخورن دیگه