2777
2789
عنوان

میخام یه چیزی بهتون یاد بدم☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 96 پست
اگه بتونم فردا حتما میرم 

دوستاتو تگ کن گلم

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

بله.. من کاملا باور دارم مدد از ارواح، حالا اگر هم نتونستیم بریم سر مزارشون میتونیم دورکعت نماز بخونیم و هدیه کنیم به روحشون... و حاجت بخوایم تا پیش خدا واسطه بشن... 

من خودم از روح پدرم مدد خواستم... و معجزه وار مشکلم حل شد. حتی از اجداد دورمون... نسلهای خیلی قبل... خیلی خیلی حس خوبیه.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که گفتین منم اعتقاد دارم چون تجربه کردم

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.
🤝

دوستاتو  تگ کن

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
تنها ادم پیری که میشناسم مادربزرگم بوده .نمیدونم دلش پاک بوده یا نه اصلا ندیدمش

خب تو فامیل کسی نبوده دلش پاک باشه ونماز خون باشه؟ 

دوستاتو  تگ کن

میشه برا منم دعا کنید

دوستاتو تگ کن 

این یه چیز طبیعیه  و قرار نیست مثل سیزده صفر به قولی مد بشه من که دعاهای پدربزرگهای مرحومم خی ...

عزیزم دوستاتو تگ کن 

من اين كا ررا كردم يكي از حاجت هام رو گرفتم ديگه نگرفتم مادربزرگم سيد بودن يه بار يكي اومد سر قبرش وگفت اين بي بي منو خوب كرد اومدم اينجا و ازش خواستم —حالا هم ميرم  سرشون حاجتم را ميگم اما اتفاق نيفتاد ديگه واسم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
این و مامانم بهم یاد داده راستی من اعتقاد دارم به این چیزها☺️

نخندین هااااا هر کی بخنده جوش گنده رو لپش در بیاد..... چجوری تگ میکنین آیا؟؟؟؟روم ب دیوار بلد نیستم خب ولی زرنگم بچه تیز و بزم زود یاد میگیرم

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
آجی اگه برم و گریه کنم و ازش بخوام کمکم کنه یبار دیگه کسیو که دوست دارم ببینم، جوابمو میده؟  آ ...

عزیزم ایشالله که خدا حاجتتو بده آره امتحان کن حتما امیدوارم به همین زودی بیای خبربدی☺️