2777
2789
عنوان

میخام یه چیزی بهتون یاد بدم☺️

1031 بازدید | 96 پست

اول ازهمه لطفا لطفا دوستاتونوتگ کنید حتی اونایی که اسماشون یادتونه تا اونا هم انجام بدن 

دوم هرکی اعتقاد نداره بدون اینکه نظربده بره بیرون ازتاپیک 

سوم واسه حاجت منم ازته دل دعاکنید وقتی هم به حاجتتون رسیدین همیشه منو یادتون باشه دعام کنید 

برید مزار یکی از اشناها یا کسی که میدونین قلبش پاک بوده ولی پیرباشه بهتره چون میگن قلب پیرها خیلی پاک بوده 

بعد واسه حاجتتون ازش بخاین براتون دعاکنه چون اونا به خدا نزدیک ترن 

من خودم رفتم سرخاک مادربزرگم دعاکردم دوتا از حاجتامو داد 

الان باز اگه بتونم برم میخام برم سرخاک اون یکی مادربزرگم بگم برام دعاکنه 

حتما امتحان کنید و بیاین اینجا اگه حاجت گرفتین بگین برای منم دعاکنید خیلی به دعاتون احتیاج دارم 

میدونین من اینجا ازخیلی از تاپیک ها دلم میگیره و ناراحت میشم واسشون شما هم تا جایی که میتونین کاربرها روتگ کنید تا اونا هم مشکلاتشون ایشالله حل بشه

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دختری_که_جک_ولش_کرد

@خردادیییییی

@فرزندزمستان  

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
حالا اینم مثل موضوع ۱۳ صفر مد میشه

این و مامانم بهم یاد داده راستی من اعتقاد دارم به این چیزها☺️

انشاالله ❤️

دوستاتو تگ کن

چه جالب

دوستاتو تگ کن 

این یه چیز طبیعیه 

و قرار نیست مثل سیزده صفر به قولی مد بشه

من که دعاهای پدربزرگهای مرحومم خیلی بهم رسیده همیشه حسشون کردم و شوهرخاله ام 

کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨

آجی اگه برم و گریه کنم و ازش بخوام کمکم کنه یبار دیگه کسیو که دوست دارم ببینم، جوابمو میده؟ 

آخه خیلی وقته سرخاک پدربزرگم نرفتم😔

درمانم تویی و دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم.❤️M