2777
2789
عنوان

من دهمم

115 بازدید | 26 پست

تجربی 

خیلی ناامیدم.....

اگه نصیحتی با پیشنهادی دارین بهم بگین 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

نا امید نباش بهت سخت میگذره درسا سنگینن اذیت میشی یکسری مطالب و نمی‌فهمیو و.. اینا همش طبیعیه بعد یه مدت درست میشه با مدرسه پیش برو و بخون

من دهم بودم نمی‌دونستم دبیرام به چه زبانی دارن صحبت میکنم😂در این حد

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا امید نباش بهت سخت میگذره درسا سنگینن اذیت میشی یکسری مطالب و نمی‌فهمیو و.. اینا همش طبیعیه بعد یه ...

آخه امتحانم هم دارم نمره کم میگیرم افت کردم حوصله درس ندارم بی انگیزه ام چقدر آرزو داشتم برای کنکوری انگار همش بر باد رفت 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

من دهم قطع امید کردم میگذره عادیه

خب بعد چی شد ؟ دانشگاه قبول شدی ؟

نمیدونم اعتقاداتت چیه و چجوریهولی نماز خوندن زندگی منو زیر و رو کرد و واقعا همه جوره بهتر شدمخصوصااا ...

اتفاقا خیلی دلم میخواد شروع کنم نماز بخونم ولی انگار نمیتونم به چیزی جلومو میگیره همش نمی‌دونم چیکار کنم ولی تلاش میکنم شروع کنم حتما

آخه امتحانم هم دارم نمره کم میگیرم افت کردم حوصله درس ندارم بی انگیزه ام چقدر آرزو داشتم برای کنکوری ...

طبیعیه خیلی زوده برا جا زدن من رتبه یک بودم راهنمایی اومدم دبیرستان باسر اومدم زمین استعدادم ریاضیه بعد پایین ترین نمرم ریاضی بود!اینا همش طبیعیه ببین نوبت دوم درست میشی فقط شل نکن بخون

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

یازدهمم🤣

آها تیکر بارداری دیدم فکر کردم سمت بالا باشه 😁

طبیعیه خیلی زوده برا جا زدن من رتبه یک بودن راهنمایی اومدم دبیرستان باسر اومدم زمین استعدادم ریاضیه ...

دانشگاه چی قبول شدید؟؟