2777
2789
عنوان

چجوری راضیش کنم؟😑

253 بازدید | 5 پست

سلام 

من و مادر شوهر و جاری تو یه ساختمون زندگی میکنیم خیلی دخالت میکنن تو زندگیمون جوری که یکم صدامون بلند میشه میان پشت در صدامونو ضبط میکنن

چجوری شوهرمو راضی کنم از اون ساختمون بیایم بیرون؟؟؟

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

واقعا خسته شدم از این شرایط 

تو همه چیمون فضولی میکنن 

اصلا حس خوبی ندارم تو اون خونه

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

غر بزن همش تو خونه😄روزی چندبار بهش بگو که خسته ای ازین وضعیت

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غر بزن همش تو خونه😄روزی چندبار بهش بگو که خسته ای ازین وضعیت

فایده نداره خیلی وابستس بهشون 

فایده نداره خیلی وابستس بهشون 

وا بگو خونه منم عست من دارم اذیت میشم بگو نمیای خودم میرم یه خونه دیگه میگیرم قهر کن یه مدت

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.