2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیاین کمک

66 بازدید | 12 پست

با دلیل و منطق توضیح بدید تجربی برم یا ریاضی

تجربی دوست ندارم فقط بخاطر پول بهش فکر میکنم ریاضی تنها انتخابمه رشته های بیشتری هم داره نظرتون چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربی بودم و اصلا از کارای درمانی و بیمارستان و اینا خوشم نمیومد کلا خون میبینم غش میکنم

الان دارم مهندسی عمران میخونم و در کنارش کلاسای مختلف برنامه نویسی میرم

برو سمت رشته ای که دوست داری

اگه شغلت رو دوست نداشته باشی، کار‌نمیکنی در نتیجه پول هم درنمیاری

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
ببین عزیزم تجربی سه تا رشته اش خوبه و هرکسی نمیتونه قبول بشه یا پارتی میخواد یا پول یا سهمیه ولی ریا ...

کی گفته؟

رستگار رحمانی پولدار بود یا پارتی داشت؟

خیلیا با شرایط معمولی رتبه های عالی آوردن 

الکی تو دلشو خالی نکن 

کنکور ریاضی هم اگه بخوای تهش بیکار نمونی و هواتو داشته باشن باید تو بهترین دانشگاها بخونی 

مثل شریف و امیرکبیر

من تجربی بودم و اصلا از کارای درمانی و بیمارستان و اینا خوشم نمیومد کلا خون میبینم غش میکنمالان دارم ...

منم یکی از دوستام تجربی بود ولی به رشته های انسانی علاقه داشت میگفت هیچ کدوم از رشته های تجربیو خوشم نمیاد 😂

منم یکی از دوستام تجربی بود ولی به رشته های انسانی علاقه داشت میگفت هیچ کدوم از رشته های تجربیو خوشم ...

دقیقا همش بخاطر حرفای خانواده که اره پول توشه پول توشه رفتم تجربی کنکور هم هیچی نخوندم حتی ی کلمه چون انگیزه ای نداشتم کلا مسیر زندگیم عوض شد 

الانم مهندسی ازاد میخونم و خیلی دوستش دارم کلی دارم کلاسای فوق برنامشو میرم ولی خب ۲ سال از زندگیم عقب افتادم چون نمیدونستم چی میخوام

کاش خانواده ها ابنقدر پول پول نمیکردن بچه ها عقب نیوفتن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
کی گفته؟رستگار رحمانی پولدار بود یا پارتی داشت؟خیلیا با شرایط معمولی رتبه های عالی آوردن الکی تو دلش ...

عزیزم من نظرم و گفتم هرکسی نمیتونه دندون یا دارو بیاره تو این همه فقط چندتا از کسایی که پولدار نبودن رتبه های برتر شدن چون کتاب خریدن و پول معلم خصوصی دادن پول میخواد یا اگه پول نخواد هوش زیادی میخواد!درضمن به شخصه من اهل ریسک نیستم و مطمعن باش امید بیهوده دادن خیلی بدتره 

کی گفته؟رستگار رحمانی پولدار بود یا پارتی داشت؟خیلیا با شرایط معمولی رتبه های عالی آوردن الکی تو دلش ...

عزیزم رستگار رحمانی 10سال پیش کنکور داد الان فضای کنکور متفاوت شده برای اینکه بخوای رتبه خوب بیاری حتما باید پول خرج کنی.

رشته های. ریاضی مخصوصا حوزه های که ربط داره به هوش مصنوعی و.. در آینده خیلی وضعیتش درخشان الانو نگاه نکن .