2777
2789
عنوان

کاش میشد از مادر بودن در حد یکی دو ساعتم شده انصراف داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 96 پست
برید کنار مامان شنگول و منگول و حبه انگورم ناله کنه حبه انگور شب با کلی گریه و مقاومت به نخوابیدن س ...

😂خیلی باحال تعریف کردی الهی همیشه تنشون سالم باشه خودتم سلامت باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تا تجربه بچه داری پیدا نکنی نمیدونی سختیش چجوریع  من خودم اصلا فک نمیکردم انقد سخت باشه واس ...

عزیزم اخه تجربه پیدا کردنش مگه چیه؟ شما دو دیقه بری تو فامیل حتما یه بچه کوچیک هست چجوری امکان داره یکی از مشکلات بچه داری خبرنداشته باشه این همه بچه 

واسه همینه میگم خانما این تاپیکا رو ببینن قبل هرکاری مخصوص بچه داریم درست تحقیق کنن

زندگی همینه دیگه هر‌کس تا حدودی سختی میکشه و تا حدودی لذت تجربه میکنه هرچیزی هم بها داره مادری بها داره اشتغال بها داره حتی عذا خوردن و نفس کشیدن هم بها داره 

شخصا چون محدودیت های روحی و فکری خودمو میشناختم یدونه بیشتر نیاوردم کلا قبل ورود به هرجریانی ادم باید جوانبشو بررسی کنه نه فقط بر اثر فشار جامعه و هورمون عمل کنه 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
😂خیلی باحال تعریف کردی الهی همیشه تنشون سالم باشه خودتم سلامت باشی 

ممنون عزیزم همچنین شماو عزیزانت در پناه خدای بزرگم سلامت وشاد باشید ❤

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
زندگی همینه دیگه هر‌کس تا حدودی سختی میکشه و تا حدودی لذت تجربه میکنه هرچیزی هم بها داره مادری بها د ...

من خودم چون اخلاقم رو میدونستم گفتم تا تمام شرایط رو نداشته باشم بچه نمیارم الانم بچه ندارم اما راحت میتونم برای خونم کارگر بگیرم تمام کارام رو انجام بده من فقط به بچه و استراحت برسم برای همین واقعا از بچه داری ترس ندارم

بله بله من همونم منظورم هست که حتی در اون موردم نمیشه از کسی توقع داشت بهتره یه پرستار بگیریم 

توقع نمیشه داشت ولی کلا حداقل توو کشور ما اینطوریه که اقوام درجه یک میان کمک، پرستارو من به هیچ وجه قبول ندارم چیزایی دیدم و شنیدم که…

عزیزم اخه تجربه پیدا کردنش مگه چیه؟ شما دو دیقه بری تو فامیل حتما یه بچه کوچیک هست چجوری امکان داره ...

بچه خودت فرق،میکنه خیلی اصلا نمیشه فهمید .بعدشمبچه ها زمین تا اسمون فرق دارنـ   من خودم هرچی بچه اطرافم دیدم اروم بود همه جا میبردنش،مسافرت مهمونی جیک نمیزد

اما بچه خودم تا یه سالگیش هیجا نمیتونسم برم  واقعا نمیشه با یه ساعت دیدن بچه کسی تجربه کسب کرد یا تحقیق   چون هرکی یجوره بچش

من خودم چون اخلاقم رو میدونستم گفتم تا تمام شرایط رو نداشته باشم بچه نمیارم الانم بچه ندارم اما راحت ...

دقیقا .یکی هم هست پتانسیل داره چهارتا بچه باهم بزرگ کنه اعصاب و ریلکسی و توان بدنی هم داره خوب خیلیم عالی اما اینکه ادم بچه بیاره بعد بگه اشتباه کردم منصفانه نیست

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
بچه خودت فرق،میکنه خیلی اصلا نمیشه فهمید .بعدشمبچه ها زمین تا اسمون فرق دارنـ   من خودم هرچی بچ ...

بله بله این قسمته شه دیگه حرف طولانی نکنم ولی مادری که بچه میخواد باید به اینم فک کنه اصا بچه اش اگه مریض باشه چی اوتیسم داشته باشه اصا هنوزم بچه شو دوس داره یا نه

اوتیسم که هیچ همین مادر پدر خودم مثال میزنم یه نمره بد میاوردم انگار از من نفرت دارن

اصا مادر بشینه با خودش فک کنه تحمل داره بچه اش دکتر نشه ولله که خیلیا تحمل اینم ندارن

من که موافق نیستم این مادرا بیشترا اصا به مسئولیت بچه فکرم نمیکنن واسه همین بعده این مشکلا انقد درمو ...

اینطوری نگید واسه همه یه نسخه نپیچید. من قبل از بچه دار شدن حتی پیش مشاور هم رفتم تا کامل آماده باشم هم روحی هم جسمی. ولی تو خواب هم نمیدیدم انقدر سخت باشه. مخص صا که بچه های خواهرهامو هم من تو مجردی نگه میداشتم. ولی بچه خود ادم کلا فرق داره. 

اینطوری نگید واسه همه یه نسخه نپیچید. من قبل از بچه دار شدن حتی پیش مشاور هم رفتم تا کامل آماده باشم ...

بله بچه با بچه فرق داره بچه ها پیش فعال اوتیسمی 

من خودم بچه ها پیش فعال دیدم و دیدم مادرا همیشه این میگن که فک نمیکردن اینجوری بشه به هرحال فقط مشاور نیست و خیلیاش به تحقیق و جسارت مادرم بستگی داره ادم برا بچه داری باید سختترین شرایطم در نظر بگیره

بله بله این قسمته شه دیگه حرف طولانی نکنم ولی مادری که بچه میخواد باید به اینم فک کنه اصا بچه اش اگه ...

اره موافقم مادری لیاقت میخواد دانایی میخواد   انقده الان بچه هاشون میزنن تنبیع میکنن  😔😔😔