2777
2789
عنوان

کاش میشد از مادر بودن در حد یکی دو ساعتم شده انصراف داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چوت عادت دارین به این رویه

بقيه ك بچه دارن عادت ندارن يعني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حقیقتش مادر شما وظیفه نداره از بچه شما مراقبت کنه  واسه همین میگم این تاپیکا باشه تا مردم ...

اون که بله وظیفه مادرم نیس و منم ادمی نیستم که به کسی بسپرم ولی منظورم بیمارستان و روزای اول کسی نیس کمکم باشه

چند سالته

متولد ٧٣ هستم عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

برید کنار مامان شنگول و منگول و حبه انگورم ناله کنه

حبه انگور شب با کلی گریه و مقاومت به نخوابیدن ساعت دوازده میخوابه 

۵صب با گریه و داد بیدارمیشه ،یساعت باهاش کلنجار میرم تابخوابه تا بیام دراز بکشم ۷باید پسرمو بیدارکنم و صبحونه و راهیش کنم

میام دوباره ولو میشم گربه خونه که دخترم باشه لای در اتاق میگه مامان من بیدار شدم بیا موهامو جمع کن بعد من میخوام خودم جرررر بدم میگم هشت و نیم باید بری برو بخواب میگه من دیگه بیدارشدم

خلاصه برپا ،خانم راهبنداز ،اونم میره منم از خداخواسته خودم پرت میکنم رو تخت دودقه نشده جغله انگشت میکنه تو چشمم که پاشو 

حالا کل روز من حدس بزن چه وضعیه

بعضی وقتا میگم دختر باخودت چه کردی

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
ن عزیزم ادما همینن چیزیو ندارن حسرتش میخورن دارنم قدر نمیدونن غر میزنن 

من که موافق نیستم این مادرا بیشترا اصا به مسئولیت بچه فکرم نمیکنن واسه همین بعده این مشکلا انقد درمونده میشن چون اصا بهش فکرم نکرده بودن فقط گفتن اره دیگه حالا اگه ازودواج کردیم یه بچه ام بیاریم فامیل چیزی بارمون نکنه 

اون که بله وظیفه مادرم نیس و منم ادمی نیستم که به کسی بسپرم ولی منظورم بیمارستان و روزای اول کسی نیس ...

بله بله من همونم منظورم هست که حتی در اون موردم نمیشه از کسی توقع داشت بهتره یه پرستار بگیریم 

اره ولی همش شوهرم میگه گزدش همیشه هست تو این جامعه ای ک ما زندگی میکنیم دیر بجنبی دیگه حالا حالا ن م ...

خداروشکر که خونه دارید ما خونه نداریم یه ماشین معمولی داریم

ولی مگه آدم چقدر قرار زندگی کنه که خوب نخور خوب نپوشه یا خوب نگرده  حتی از پولش نبخشه به دیگران

ولی درکل باید دل خوش باشه آدم می شناسم فقیر ولی تنش سالم تر و دلش خوشتر

من که موافق نیستم این مادرا بیشترا اصا به مسئولیت بچه فکرم نمیکنن واسه همین بعده این مشکلا انقد درمو ...

اخه تا تجربه بچه داری پیدا نکنی نمیدونی سختیش چجوریع  من خودم اصلا فک نمیکردم انقد سخت باشه واس همین بکشنم بچه دوم نمیارم