2777
2789
عنوان

کاش میشد از مادر بودن در حد یکی دو ساعتم شده انصراف داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمین شدم اصن بچه نیارم چون تحمل این چیزارو ندارم

باز دوباره ترسیدی؟  

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.

من شاغلم

هر روز ٧ صبح ميرم سركار ٣ برميگردم

شبا هم پسرم تا ٣ نصف شب بيداره

بعدشم ك ٣ ميرم خونه بايد باهاش انقدر بازي كنم تا بشه ساعت ٥ و بخوابه  بعد نوبت همسرمه ك بازي كنه باهاش

نميدونم من عجيب غريبم يا چي ولي خسته نميشم چرا😅❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بهش گند نزده تو زندگیمون  اون افرادی که درک درست از بهشت و خدا ندارن گند زدن!!! اگر همسر آدم ...

اره ولی همش شوهرم میگه گزدش همیشه هست تو این جامعه ای ک ما زندگی میکنیم دیر بجنبی دیگه حالا حالا ن میتونی جمع کنی ن پس اندازی نه سرمایه ای 

ولی من میگم وقتی ماشین داریم خونه داریم دیگ دوتا ماشین دوتا خونه میخوام چیکار 

همش بدهی رو بدهی تفریحم ک هیچ

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
هر روز کم کم یه تاپیک اینجوری میبینم  خوبه خانمایی که بچه میخوان اینارو بخونن یکم چش ...

من خودم بچه نمیخوام ولی شوهرم میخواد کلا زندگی رو توو بچه اینا نمیبینم، تازه نه مادر دارم و نه کسی، دست تنهام سخته واقعا

چشاشون وا شه با شوهراشون درباره حرف بزنن به تعامل برسن که مادر تنها وظیفه نداره بعد بچه بیارن

اخه جالبه حرف نمیزنن که هیچ اصا در مورد وظیفه بچه داری فکرم نمیکنن من نمیدونم چجوریه میان مینویسن سه تا بچه کوچیک پشت سرهم دارم دیگه حوصله ام نمیکشه 

خب لامذهب تو که حوصله ات نمیکشه چجوری ۳ تا بچه اوردی لا اله الا الله

من سوالم همیشه اینه شماها که شوهرتون کمکتون نمیکنه چرا بچه دار میشید چرا قبلش مشکلات بچه دار شدن رو ...

عزیزم بعد از بچه همه چی عوض میشه حتی شگهری که تا دیروز کمک حالت بود

من خودم بچه نمیخوام ولی شوهرم میخواد کلا زندگی رو توو بچه اینا نمیبینم، تازه نه مادر دارم و نه کسی، ...

حقیقتش مادر شما وظیفه نداره از بچه شما مراقبت کنه 

واسه همین میگم این تاپیکا باشه تا مردم ببینن و بدونن بچه داری فقط حس شیرینش نیست و تمام