تا چشمتو باز میکنی که از حاملگی و ویار و سنگینی و حالت تهوع یه نفس راحت بکشی یه نوزاد کوچولو میزارن بغلت. خودت مریضی ولی میگن بیا اینو بزرگ کن. جامعه تنهات میزاره. وای به روزی که بچت بدغذا باشه یا همش گریه کنه دنیا قضاوتت میکنه. همه اونایی که تا دیروز رفیقت بودن حالا یه چاقد میگیرن دستشون و صاف میزنن تو روحت. تا میای گلایه کنی میگن ناشکری نکن خیلیا ارزوی بچه دارن. کسی که تا دیروز عاشقش بودی حالا میشه دشمنت. کمک کردن تو قاموس کسی نیست. میگن وظیفته همه این روزا رو گذروندن. به بچه نگاه میکنی دلت میسوزه بهش. به خودت نگاه میکتی خالت از خودت بهم میخوره. پر میشی از احساسای ضد و نقیض. اخرشم با یه "بهشت زیر پای مادران است" سر و تهشو هم میارن. گند بزنن به اون بهشتی که گند زده تو زندگییمون.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.
بهش گند نزده تو زندگیمون اون افرادی که درک درست از بهشت و خدا ندارن گند زدن!!! اگر همسر آدم ...
اره ولی همش شوهرم میگه گزدش همیشه هست تو این جامعه ای ک ما زندگی میکنیم دیر بجنبی دیگه حالا حالا ن میتونی جمع کنی ن پس اندازی نه سرمایه ای
ولی من میگم وقتی ماشین داریم خونه داریم دیگ دوتا ماشین دوتا خونه میخوام چیکار
همش بدهی رو بدهی تفریحم ک هیچ
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤