2777
2789

سلام خانما پسرم الان ۲ سال و ۳ماهش شده ولی فقط ۱۱ کیلوعه الان حدود ۸ ماهه که وزن نگرفته از اولم وزن گیریش خیلی کم بود ولی الان چند ماهه استپ کرده هی مریض میشه اسهال و سرما خوردگی وزن کم میکنه دوباره همونو زیاد میکنه به حدود ۱۱ میرسه چند تا دکتر هم بردم فاییده ای نداشته تو رو خدا اگه کسی راهی بلده بگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچ راهی نداره .الان سنی هست دقیقا لاغر و لاغرتر میشه .وزن نمیگیره .بعد از ۳سالگی کم کم وزنگیرز شروع میشه ...

اگه تند تند مریض میشه بهش شربت ایمونس یا سانستول بده .کمک میکنه بچه انقدر مریض نشه 

اگه غذا میخوره خوبه .اگه نمیخوره همون شربت کمک میکنه اشتها بیاد ..

غذای پرکالری با حجم کم بده بعش

عزیزم هیچ راهی نداره .الان سنی هست دقیقا لاغر و لاغرتر میشه .وزن نمیگیره .بعد از ۳سالگی کم کم وزنگیر ...

این شربتم خورده چند تا شربت دیگه هم خورده پس چرا بقیه هی وزن اضافه میکنن این نه !!!

چند ماهشه و چند کیلو؟ آخه این استپ کرده چند ماهه اما همه آزمایشاش سالمه 

بچه منم از دو تا سه سالگی که الان هست خ کم وزن گرفت واقعا تنگتر استپ کرده  بود

الان سه سالشه ۱۴ کیلو هست

منم ب این امید هستم که از این ببعد وزن بگیره

شربت ایموننس میخوره اسهال میشه

بچه منم از دو تا سه سالگی که الان هست خ کم وزن گرفت واقعا تنگتر استپ کرده  بود الان سه سالشه ۱ ...

انشاالله که بگیره ولی بازم فک کنم وزنش خوب باشه برا ۳سالگی ۱۴ کیلو مناسبه دیگه من آرزومه تا ۳ سالگی ۱۴ کیلو بشه خودم مریض شدم از لاغری این