2777
2789
عنوان

بخوام برم بیرون حتما باید به همسرم خبر بدم شما هم اینطورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2712 بازدید | 164 پست

اجازه نه ولی اطلاع دادن به نظرم یه جورایی احترام به طرف مقابله

ولی واسه شما انگار خیلی شدیده😅

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف دوست پسرمه نگم جنگ بپا میشه 😐 تو شوهرته بگو خب یه پیام چن مین وفتتو میگیره خب

فرار کن 

بحث چند دقیقه وقت نیست بحث اینه زن جنس دوم نیست که نیاز به اجازه آقا بالاسر داشته باشه این همه زن میرن ماموریت میرن خارج از کشور میرن سفر مدیر شرکت‌های بزرگ هستن بقیه چه فرقی با تون زن‌ها دارن که برای خروج از خونه نیاز به مجوز داشته باشن ؟و اینکه وقتی یه مردی برای همچین چیز مضخرفی جنگ به پا میکنه بعدها زندگی رو برات جهنم میکنه 

منم ی سال و س ماه عروسی کردم تاحالا یکبارم نشده پیامک ندم بهش حتی نونواییم رفتیهمیشه سلام عزیزم خسته نباشی من رفتم      من اومدم.      تاحالا ی بارم نشده بخام در بیام بیرون. بگه ن. یعنی پیامی ک میدم حالت اجازه خواستن نداره.  حالت خبریه ک خب خوبه خدایی نکرده اتفاقی افتاد تو راه بدونه ک تو بیرون بودی ....

و ی بارم دیدم داره تعریف منم ب خواهرش می‌کنه و میگ تاحالا نشده پیامی رو بدون سلام عزیزم خسته نباشید.  بفرسته  و این باعث شده اونم همیشه  پیام هاشو محترمانه بفرسته

منم ی سال و س ماه عروسی کردم تاحالا یکبارم نشده پیامک ندم بهش حتی نونواییم رفتیهمیشه سلام عزیزم خسته ...

منم بهم‌نمیگه نه نمیخواد بری ...ولی همینکه میگ حتما رفتی بگو یا وقتی رسیدی بگو بهم همین باعث میشه کمتر برم بیرون تا همش بخوام بهش بگم ...میگم‌ولش‌کن بزار وقتی اومد میریم خرید یا هر چیز دیگه ای 

منم بهم‌نمیگه نه نمیخواد بری ...ولی همینکه میگ حتما رفتی بگو یا وقتی رسیدی بگو بهم همین باعث میشه کم ...

البت من شوهرم مغازه داره اکثرا میرم پیش خودش می‌شینم تو همین محلمون بازار کوچیکه جای دور نمیزاره

منم وقتی باهاش خوبم اینجوری بهش گفتم ولی بعدش بگم گفت نه حتما بهم خبر بده ...مسئلرو بزرگ نکردم ولی د ...

بی‌خیال اینطوری راحت باش. همین که یه کم رضایتی نشون داده وقتی واقعا نمی‌تونستم بگی حله، تا جایی که می‌تونی بگو حساسش نکن کم‌کم حساسیت و توقعش کمتر میشه

بی‌خیال اینطوری راحت باش. همین که یه کم رضایتی نشون داده وقتی واقعا نمی‌تونستم بگی حله، تا جایی که م ...

یکسری میگن پافشاری نکن بدتر حساس میشه ...یسری باز شاید دعوا کنم باهاش کوتاه بیاد نمیدونم والا 

نه امامعمولابرنامه هامومیدونه ولی اگر بگه سر کوچه میری زنگ بزن یارسیدی زنگ بزن شهیدش میکنم من آدم زنده ام 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یکسری میگن پافشاری نکن بدتر حساس میشه ...یسری باز شاید دعوا کنم باهاش کوتاه بیاد نمیدونم والا 

عزیزم از قول کارشناسان دنیا می‌گم، هرکار می‌کنی احترام مردت رو حفظ کن همین. 

احترام تنها راهیه که روی همسر جواب درست میده.

شما نه مادرشی نه خانم معلمش که بخوای با دعوا درستش کنی. شما همسری، به نسبت جایگاهت شیوه درست رو انتخاب کن.

موفق باشی