2777
2789
عنوان

بچه پنج سالمو مای بیبی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردیش کرده

با روغن زیتون یا سیاهدانه شکم و پهلو و زیر شکمش رو چرب کن 

حتما قبل خواب پهلوشو با یک شال ببند

نارنگی و میوه های سرد بهش نده

دو سه ساعت قبل خواب بهش مایعات نده

اتاقش رو شب ها گرم تر کن

اگه هم خواسای پوشک ببندی بعد اینکه خوابش عمیق شد ببند و قبل بیدار شدن باز کن که اصلا متوجه نشه

خواهر من شاید تا ده دوازده سالگی اینجوری بود متاسفانه ن تراپی بردنش نه دکتر ‌. درسته خوب شده الان ولی قطعا خیلی رو روحیاتش تاثیر داشته اونم با واکنش های شدید مامانم .توروخدا ریشه یابی کنید بی خیال نشید

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خواهر من شاید تا ده دوازده سالگی اینجوری بود متاسفانه ن تراپی بردنش نه دکتر ‌. درسته خوب شده الان ول ...

آره خدا کمکم کنه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
آره خدا کمکم کنه

توالتتون تو حیاطه؟  شبا بهش آب نده .چایی ک اصلااا نذار بخوره در طول روز .ببر ازمایش عفونت ادراری نداشته باشه .اگه همه اینا نبود ببر تراپی  شاید ترسی چیزی داره .

شادونه هم شنیدم خوبه 

سردیش کردهبا روغن زیتون یا سیاهدانه شکم و پهلو و زیر شکمش رو چرب کن حتما قبل خواب پهلوشو با یک شال ب ...

آره راست میگی از وقتی نارنگی میخوره اینطور شده

توالتتون تو حیاطه؟ شبا بهش آب نده .چایی ک اصلااا نذار بخوره در طول روز .ببر ازمایش عفونت ادراری ندا ...

بله حیاط.آب میخوره میخابه دلم نمیاد ندم میگم حتما تشنه اس

بله حیاط.آب میخوره میخابه دلم نمیاد ندم میگم حتما تشنه اس

همون حیاط سختشه بره ،مخصوصا از این ب بعد ک هوا خیلی سرد میشه .من بچه بودم مامانم اینا در ورودی رو قفل میکردن .تا می اومدم وا کنم (گیر هم داشت)😁 خراب میکردم . ن در طول روز بده ولی ۲/۳ساعت قبل خواب نذار بخوره یا خیلی کم اندازه ته لیوان دهنش خیس شه فقط .اگه حموم داخل خونس یه فرنگی پلاستیکی ک مال بچه هاس بذار  رو خروجیش.شب بیدارش کن اونجا جیش کنه  یا هر وقت خودش بیدار شد