سلام بچه ها من ی مشکل دارم اینه که هر جا بخوام برم حتی تا سر کوچه حتما باید به همسرم زنگ بزنم بهش بگم بخوام مهمونی چیزی برم خب درک میکنم که حتما باید بهش اطلاع بدم و اجازه بگیرم.. ولی مشکلم اینه اینه حتی مغازه سر کوچه هم میخوام برم حتما باید بهش بگم 😐 یا مثلا میخوام بگم فردا برم فلان جا میگ قبل رفتن بهم زنگ بزن رسیدی اونجا هم زنگ بزن ... شما هم اینطورین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه ❤❤ طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
ی چیزی میگم ب زندگیامیدوار شی منو هیچچچچ جا نمیزاره برم هرجا بخوام میاد بام دوستو موستم همه رو گف بزار کنار تا سر سوپریم نمیزاره برم میگه یا باهم یا خودم الان یکساله ازدواج کردم
من خودم زنگ میزنم میگم 😂👌 تو خوانواده ام به مامانم میگفتم میدونی اگه بری بیرون اتفاقی بیوفته اگه کسی از جایی که رفتی خبر نداشته باشه چی 🥺 من خودم میترسم اول زنگ میزنم بعد میرم