2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درچه حدیه چیکارکردین تاحالا

متوسطه بعضی وقتا کم بعضی وقتا زیاد

قبلا دکتر داخلی رفتم گفت طبیعیه مشکلی نیست

دکتر پوست رفتم گفت با بوتاکس میشه کنترل کرد

خودم تحقیق کردم یه روش هایی با برق اینا هست دستگاهه که کمتر میکنه ولی صفر نمیشه

نهایتا یه جا خوندم باید جراحی بشه یه رگی هست که به قلب میرسه باید بسوزونن و اینا، عملش کمی خطرناکه

کاری نکردم، می سازم باهاش 

کرونا رو دوس داشتم چون دیگه موقع سلام کردن نیازی به دست دادن نبود!

متوسطه بعضی وقتا کم بعضی وقتا زیاد قبلا دکتر داخلی رفتم گفت طبیعیه مشکلی نیست دکتر پوست رفتم گفت ب ...

واسه من خیلی شدید بود اخرش تصمیم گرفتم عمل کنم ۵شنبه عمل کردم الان احساس میکنم اشتباه کردم مثل خوره فکرش داره میخوره منو خیلی حالم بده  

چجوری بود عملش؟ چه متخصصی عمل کرد؟

متخصص عروق اززیربغل یه سوراخ کوچیک کردن و دستگاه وارد بدن میکنن و رگ میسوزونن بعداز اینکه به هوش اومدم قفسه سینم خیلی درد میکرد

متخصص عروق اززیربغل یه سوراخ کوچیک کردن و دستگاه وارد بدن میکنن و رگ میسوزونن بعداز اینکه به هوش اوم ...

ا پس همون عملیه که منم شنیدم، الان خوبی؟ 

اونیکه من ازش فهمیدم راه حلش اینه و عمل کرده بود راضی بود

ا پس همون عملیه که منم شنیدم، الان خوبی؟  اونیکه من ازش فهمیدم راه حلش اینه و عمل کرده بود راض ...

اره همین عمله عزیزم درکل خوبم خداروشکر عرق کف دست و زیربغلم کامل خشک شده ولی عرق جبرانیش نگرانم کرده .درمورد عرق جبرانیش چیزی نگفت چه جوری و درچه حدی بوده؟

اره همین عمله عزیزم درکل خوبم خداروشکر عرق کف دست و زیربغلم کامل خشک شده ولی عرق جبرانیش نگرانم کرده ...

اینی که میگم چند سال پیش خوندم کامنت های زیر یه پستی تو اینستا بود، چیز دیگه ای نگفته بود! از دکترت نپرسیدی؟

من خودم این مشکلو داشتم

خیلی هم زیاد بود واقعا عرق کف دستو پام

ژنتیکی بود از پدرم

یکی پیشنهاد داد ک حنا کنم

حنا کردم و واقعااااا تا یکسال عالی بود

بعد یکسال اروم اروم داشت برمیگشت و دوباره مجبور ب حنا شدم 

و سالی یبار تمدید میکنم و خیییلی خوبه

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!