2777
2789
اینی که میگم چند سال پیش خوندن کامنت های زیر یه پستی تو اینستا بود، چیز دیگه ای نگفته بود! از دکترت ...

گفت عرق جبرانی داره ولی نه دراین حد حالا باید شنبه برم ببینم چی میگه. تاحالا همین یه مورد دیدی بازم دیدین کسی راضی باشه ازاینکه عمل کرده؟

خیلی بده ،دختر خواهر من ۷ سالشه این مشکل رو داره ،به مامانش همش میگه مگ قرار نبود برام بوتاکس بزنی پس چرا نمیزنی ،بهش میگیم باید با امپول بزنیم کف دست و پات ها میگه اشکال نداره انقد اذیته دیگ و خجالت میکشه  ،

وقتی دستشو میگیرم میگ خاله دستمو نگیر عرق میکنه بدت میاد ،دلم براش میسوزه😔

💙💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت عرق جبرانی داره ولی نه دراین حد حالا باید شنبه برم ببینم چی میگه. تاحالا همین یه مورد دیدی بازم ...

آره همین یکی دیدم اونم تو اکسپلورم اومده بود، ولی وقتی رگ رو میسوزونن دیگه جبرانی چیه! یعنی عرق بقیه جاهای بدن باز رگ دیگه ای داره؟! 

من خودم این مشکلو داشتم خیلی هم زیاد بود واقعا عرق کف دستو پام ژنتیکی بود از پدرم یکی پیشنهاد داد ...

منم ازهفت سالگی درگیرشم کاش منم اول این روشو امتحان میکردم

خیلی بده ،دختر خواهر من ۷ سالشه این مشکل رو داره ،به مامانش همش میگه مگ قرار نبود برام بوتاکس بزنی پ ...

عزیزم   خیلی سخته منم خیلی اذیت شدم به خاطراین جریان خیلی از علایقمو کنار گذاشتم

آره همین یکی دیدم اونم تو اکسپلورم اومده بود، ولی وقتی رگ رو میسوزونن دیگه جبرانی چیه! یعنی عرق بقیه ...

نمیدونم بخدا گفت یکم الان احساس میکنم ازیکم بیشتره دیگه نمیدونم باید چیکارکنم

من خودم این مشکلو داشتم خیلی هم زیاد بود واقعا عرق کف دستو پام ژنتیکی بود از پدرم یکی پیشنهاد داد ...

سلام عزیزم

میشه لطفا روش استفاده از حنا رو بگید؟

چه مدت و چه حنایی؟

یعنی کااااملا خوب شدید؟

سلام عزیزم میشه لطفا روش استفاده از حنا رو بگید؟ چه مدت و چه حنایی؟ یعنی کااااملا خوب شدید؟

نه بعد یکسال دوباره برگشت دوباره باید حنا کنی

حنای بی رنگ

البته رنگ داره کاملا

ولی من اینو ب عطاری گفتم بهم داد😁

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!
نه بعد یکسال دوباره برگشت دوباره باید حنا کنی حنای بی رنگ البته رنگ داره کاملا ولی من اینو ب عطار ...

ممنون از اینکه پاسخ دادید مهربان 💚

شما همچنان از حنا برای درمان استفاده میکنید؟

چه مدت باید حنا رو دست و پا بمونه؟ و اینکه چند بار باید استفاده کنیم تا خشک بشه؟ من چند دفعه حنای رنگی گذاشتم ولی اثر نداشت انگار