2777
2789
عنوان

بچه ای که سرماخورده بعد چند روز میتونه بره مدرسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2787 بازدید | 53 پست
همشم نمیشه با معلم برخورد کرد. معلمم حق داره چون همه پدر مادرا رو بچشون حساسن.

همه حساسن منم حساسم واسه همین یه هفته بچه خودمو مدرسه نفرستادم که مدیون بقیه نشم 

ولی وقتی من با اجازه پزشک بچه مو فرستادم خق نداره این برخورد و کنه از کلاس بندازتش بیرون من کواهی پزشک بهش نشون دادم بهش توضیح دادم 

معلم باید کلاسشو‌ مدیریت کنه من نمیتونم به پزشک بگم سی تا کواهی بده که من بدم بقیه مادرا خیالشون راحت بشه 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
میتونست پنجره هارو باز بزاره و ماسک هم همه داشته باشند دیگه یه هفته هم که گذشته از مریضیش برخورد جدی ...

همشم نمیشه با معلم برخورد کرد. 

همین از این ور بوم افتادن ها باعث شده بچه ها دیگه برا معلم تره هم خورد نکنن.  نه زمان ما که کتک میخوردیم با چوب انار و آلبالو... نه هم الان که برا معلم ارزش نمیزارن 

معلمم حق داره چون همه پدر مادرا رو سلامتی بچشون حساسن.

الان بچه داداش من ی هفتس بخاطر سرما خوردگی ساده مدرسه نمیره و فیلم ها و تدریس رو معلم براش میفرسته عین زمان کرونا

از دیروزم پسر خودم 😖 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشم نمیشه با معلم برخورد کرد.  همین از این ور بوم افتادن ها باعث شده بچه ها دیگه برا معلم تره ...

خب ایشون رو پزشک تایید کرده زمان استراحت رو 

خیلی از معلم ها هستن که اصلا آموزش آنلاین ندارن دیگه چون حضوریه حتی گروه هم تشکیل نمیدن

خوب این اصلا درست نیست بچه طفلک‌چه گناهی کرده اینطوری برخورد میکنن

چه کنیم . رفتار ادما که در کنترل ما نیست 🤷‍♀️

اگر بخوان منطق داشته باشن نظر پزشک کافیه نخوان هم که دیگه ....😶

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب ایشون رو پزشک تایید کرده زمان استراحت رو  خیلی از معلم ها هستن که اصلا آموزش آنلاین ندارن د ...

سلام عزیزم🤪

گفتم اینجا هم یه ذره غر بزنم😬

پروسپان هر شش ساعت يه قاشق غذا خوري سر پر بخور دواي دردشه

مرسي سردرد هم دارم سرگيجه انقد بي حالم سردمه همش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
الان شما معلمی به نظرتون من چه برخوردی کنم از دیروز انقدر ناراحتم که سرم هنوز درد میکنه فقط دوست دار ...

عزيزم بهتره بري محترمانه بهشون بگي كه كارتون درست نبوده

بچه ي من استرس  گرفته و پيش بچه هاي ديگ نبابد اين كارو ميكردين

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دیروز منم گرفتم ازشون اولش سرفه خشکه بعدش شروع میشه ، ماسک نمیزنن معلومه انتقال میدن،تو کلاس فقط منو ...

من انقد سردرد دارم گلوم خشكه سرگيجه دارم ميميرم الان بازور تايپ ميكنم

عزيزم بهتره بري محترمانه بهشون بگي كه كارتون درست نبوده بچه ي من استرس  گرفته و پيش بچه ه ...

وقتی گفت کارشناسی روانشناسی دارم بهش گفتم خیالم راحت شد چون بچه من خیلی روحیه حساسی داره به یه روز نشده این رفتارو کرده 

فقط دعا میکنم تا اخر سال از انتخابم پشیمونم نکنه چون خودم اصرار کردم تو کلاس این معلم باشه زبونم کوتاهه

خب ایشون رو پزشک تایید کرده زمان استراحت رو  خیلی از معلم ها هستن که اصلا آموزش آنلاین ندارن د ...

نه معلم بچه ی ما به گفته ی خودش تدریس هایی که برا پارسال تهیه کرده بود رو داره .تو جلسه میگفت بچه هایی که به هردلیلی مریض شدن خونه بمونن .براشون تدریس ها و تکلیف های گفته شده تو کلاس رو میفرسته و بازخورد میده.

بلاخره معلم باید راهی راشته باشه دیگه نمیشه که بچه هم مدرسه نره هم از همکلاسی هاش عقب بمونه 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

نه معلم بچه ی ما به گفته ی خودش تدریس هایی که برا پارسال تهیه کرده بود رو داره .تو جلسه میگفت بچه ها ...

آفرین به معلمش 👌

معلم پسر من گفته آموزش مجازی اصلا ندارم 

کسی ام عقب بمونه برنمیگردم درس قبل

سعی کنید غایب نکنن🤐