2777
2789

چند تا بحث بسیار مهم بین مون پیش اومده ولی من چون قصد داشتم قطع رابطه کنم هی هیچی نگفتم و کوتاه اومدم تا رد بشه و در طول زمان بتونم دور بشم و تموم کنیم رابطه رو گلی هنوز زمان نگذشته که من اقدامی کنم یه بحث دیگه به بار آورده 

دلمم نمیخواد بلافاصله بعد از بحث ها کات کنم دلم میخواد کم کم مثلا دور و دور تر شم فقط از این آدم 

حالا چیکار کنم اعصابم رو خورد کرده منم چیزی نمی گم که نفهمه عصبی شدم سر رفتار هاش

من یه دوستی داشتم دوران دبیرستان. رفتاراش به شدت روی اعصابم بود، دعوامونم که میشد عذاب وجدان می‌گرفتم. هزار بار سعی کردم غیر مستقیم ازش فاصله بگیرم نشد. 

چند شب پیش با دعوا رابطه‌مون برای همیشه قطع شد. با خودم می‌گم کاش از سال اول رودرواسی نکرده بودم تا اینقدر هزینه‌ی روانی ندم. 

به نظرم اگر چند بار امتحان کردی نشده فاصله بگیری مستقیم بگو. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.