2777
2789
عنوان

بچه ای که سرماخورده بعد چند روز میتونه بره مدرسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2787 بازدید | 53 پست
میتونست پنجره هارو باز بزاره و ماسک هم همه داشته باشند دیگه یه هفته هم که گذشته از مریضیش برخورد جدی ...

مگه‌میگذره شنبه بشه من برم مدرسه 

خیلی جلو خودم و گرفتم تو گروه بهش پیام ندم 

شوهرم میگه‌کوشتمون زیر دندونشه کاری نکن لج کنه😐

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
برو اول نشونش بده قبول نكرد برو به مدير تقاضا كن كلاسشو عوض كنن

بدبختی اینه خودم خواستم تو کلاس این معلم باشه تو‌ کلاس یکی دیگه بوده 

اول گواهی و به خودش نشون دادم بعد بردم به معاون ولی دیگه به معاون توضیح ندادم فقط به معلمش توضیح دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش هر شش ساعت يه قاشق غذا خوري سر خالي شربت پروسپان بده اگه سرفه خشك داره تا شنبه سرفه هاش تموم ميش ...

دکتر کلی ضد سرفه و خلط اور بهش داده میشناسمش کلا همینطوریه باید زمانش بگذره خوب بشه 

بدبختی اینه خودم خواستم تو کلاس این معلم باشه تو‌ کلاس یکی دیگه بوده  اول گواهی و به خودش نشون ...

🤕🤕🤕🤕🤕🤕

شربتو رو بهش بده انشالله شنبه سر حالو بدون سرفه ميره من به پسر سه سالم ميدم دكتر متخصص داد گياهيم هست اب رو اتيشه 

من خودمم سرفه ميفتم ميخورم😂

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ای خواهر من الان پنج ساله این مشکلو دارم . 🤦‍♀️ دختر من الرژی فصلی داره سرفه خشک و ابریزش بینی . ت ...

خوب این اصلا درست نیست بچه طفلک‌چه گناهی کرده اینطوری برخورد میکنن

🤕🤕🤕🤕🤕🤕 شربتو رو بهش بده انشالله شنبه سر حالو بدون سرفه ميره من به پسر سه سالم ميدم دكتر متخصص ...

ممنون عزیزم🌹🌹🌹

دکتر کلی ضد سرفه و خلط اور بهش داده میشناسمش کلا همینطوریه باید زمانش بگذره خوب بشه 

پسر منم همينه اخه اين عجيب روش تاثير گذاره 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
پسر منم همينه اخه اين عجيب روش تاثير گذاره 

اینمدامتحان میکنم 

هرچیزی که فکر کنی واسه سرفه خوبه بهش دادم چه خونگی چه گیاهی چه دارویی حتی سری پیش دکتر اسپری بهش داد ولی خوب باید زمانش بگذره کم کم خوب بشه

اینمدامتحان میکنم  هرچیزی که فکر کنی واسه سرفه خوبه بهش دادم چه خونگی چه گیاهی چه دارویی حتی س ...

ميفهمم چي ميگي 

كسي داريد خونگي براتون روغن بادوم بگيره؟؟بازارياش نه ها مثلا ٣-٤كيلو بادوم يه شيشه شربت روغن ميده اينم خيلي خوبه ولي سرفه زمانبره خيلي و عجيب درد وحشتناكيه تا ادم سرشو ميزاره زمين مياد سراغش

واي امان از سرماخوردگي من از بچه هاي كلاس گرفتم بااين ك ماسك ميزدم گاهي  ولي انقد اومدن نزديكم ...

دیروز منم گرفتم ازشون اولش سرفه خشکه بعدش شروع میشه ، ماسک نمیزنن معلومه انتقال میدن،تو کلاس فقط منو هشت نفر دیگ ماسک زدیم بقیه هیچ

ميفهمم چي ميگي  كسي داريد خونگي براتون روغن بادوم بگيره؟؟بازارياش نه ها مثلا ٣-٤كيلو بادوم يه ...

نه عزیزم کسی نیست 

خودمم بلد نیستم

میتونست پنجره هارو باز بزاره و ماسک هم همه داشته باشند دیگه یه هفته هم که گذشته از مریضیش برخورد جدی ...

همشم نمیشه با معلم برخورد کرد. معلمم حق داره چون همه پدر مادرا رو بچشون حساسن.

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

اگ هشت روز خونه بوده بنظرم باید بره، من فکر میکردم هنوز مریضه تازه روزای اولشه

نه به خدا من خودم حساسم از دوشنبه مریض شد من گفتم تا شنبه پنج روزش کامل شده بفرستمش بره که باز کفتم بذار ببرم دکتر از یکشنبه بره که دکتر کفت یکشنبه هم نره خیالمون راحت بشه یه موقع به کسی انتقال نده دوشنبه صبح بره دوشنبه رفته ولی دیروز یه زنگ سر کلاس بوده فرستادنش بیرون