2777
2789
عنوان

الا با چ کاری میشه میلیونر شد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره پولدار😃

ادم پولدار چرا بایذ بیاد با من که هیچی ندارم ازدواج کنه😬😐

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

والا خوشگل باشی میاد.یا  زرنگ باشی میاد

نه خوشگلم

نه زرنگ 

😬😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نه خوشگلم نه زرنگ  😬😂

پس سرتو بنداز پایین به زندگیت ادامه بده😁 شوخی کردم برو تو شهرتون پیش رنگ کاره معروف شهرتون یاد بگیر یا فیبروز ابرو همشون میلیادرن و مدام تو سفرهای خارج

برای همیشه آرامش داشتنم صلوات میفرستین؟
پس سرتو بنداز پایین به زندگیت ادامه بده😁 شوخی کردم برو تو شهرتون پیش رنگ کاره معروف شهرتون یاد بگیر ...

که چی بشه؟🙁

خودم داروسازی میخونم فک نکنم وقت کنم

که چی بشه؟🙁 خودم داروسازی میخونم فک نکنم وقت کنم

گرفتی مارو😂😂 خب برای چی میگی پس پولدار نیستم پولدار سمتم نمیاد تو که آینده ای درخشان داری

گرفتی مارو😂😂 خب برای چی میگی پس پولدار نیستم پولدار سمتم نمیاد تو که آینده ای درخشان داری

نه اخه نمیدونی وضعیت رو که 

تو همون دانشگاه خودمون هم همه پسرا سمت دخترهای پولدار🚶🏻‍♀️

نه اخه نمیدونی وضعیت رو که  تو همون دانشگاه خودمون هم همه پسرا سمت دخترهای پولدار🚶🏻‍♀️

غلط کردن تو راه حودتو بگیر برو به اطرافت توجه نکن چون اونا از پات مبکشن سمت پایین من اگه دانشجوی دارو سازی بودم الان رو ابرا بودم

غلط کردن تو راه حودتو بگیر برو به اطرافت توجه نکن چون اونا از پات مبکشن سمت پایین من اگه دانشجوی دار ...

نه خب واقعیته الان پول و خوشگلی مهمه