2777
2789
عنوان

تاحالا مادری بوده بچشو زشت ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 113 پست
نه وقتی اطرافیان بی شعورت هی بهش بگن چینی چینی

بگو مده تازه بچم میخاد بره گروه بی تی اس 

اعتماد ب نفس داشته باش اگ خودت قوی باشی میتونی بچه قوی تربیت کنی نزار بچت فک کنه همچی چهره است وگرن گناه داره عقده میشه براش 

بهش یاد بده زیباست چون خدا همه رو با ی نمک و قشنگی ذاتی آفریده باهاش با لفظ جونم عزیز صدا کن بزار بقیه هم مجبور بشن و عادت کنن ب بچت احترام بزارن با دعوا ن فقط خودت رعایت کن بقیه ناخودآگاه یاد میگیرن اصلا بچتو تو جمع دعوا نکن جلو بقیه 

اون بچه تکه ای از وجودته ❤️

سه سالشه همسن بچه خواهرشوهرم اون سفید بور با چشای ماشی واقعا خوشگله دختر من سبزه تند چشای خیلی ریز ...

عزیزم اصلا نارحت نباش ماهم یه فامیلی داشتیم یه سال ازم کوچک تره ماشالا بچه بود شبیه عروسک بود چشم سبز پوست سفید موی فر و بور ولی بیچاره بزرگ شده خیلی بد شده چشاش کوچیک شده خودش به شدت اضافه وزرن پیدا کرده و اصلا ملاکای زیباییش به چشم نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا نارحت نباش ماهم یه فامیلی داشتیم یه سال ازم کوچک تره ماشالا بچه بود شبیه عروسک بود چشم سب ...

اره خواهرمنم بور سفیده ولی تا بچگی بزرگ شد کم خون زیرچشماش کبود شد و پوستش زرد و کک مکی شد 

ولی خب مامانم خ بدذاته همش جلومون میگفت این خشگل بود مث حور پری زشت شد تو ک زشت بودی خشگل شدی 

ما دوتا رو مینداخت ب جون همدیگه😓

منم میگن کوچیک ک بودم میخواستن بندازنم سطل زباله بدشون ازم میومده بعد جدی مادربزرگم گفته بندازیتش بره یا نمک بندازید تو دهنش بمیره.الان خوشگل شدم ک بزرگ شدم

قشنگ ترین فصل زمستون .خدایا شکرت بخاطرش

والا من ک هنوز مادر نشدم ولی دوتا مرغ و اردک دارم اینارو اینقدر خوشگل میبنم حد ندارع یکیشون رنگ چشمش با اون یکی فرق می‌کنه کلی قربون صدقشون میرم و خب بهشون میرسم فک میکنم مادر بشم دیگ چه شود 

اره خواهرمنم بور سفیده ولی تا بچگی بزرگ شد کم خون زیرچشماش کبود شد و پوستش زرد و کک مکی شد  ول ...

چرا بعضی مادرا اینجورین اخه مامان من هیچوقت نگفت تو یا خواهرت قشنگترین ولی قایمکی ب من میگفت تو قشنگتری من اونو بیشتر محبت میکنم احساس بدی نداشته باشه اینجوری گولم میزد اونو بیشتر دوس داشت😂😂

چرا بعضی مادرا اینجورین اخه مامان من هیچوقت نگفت تو یا خواهرت قشنگترین ولی قایمکی ب من میگفت تو قشنگ ...

حالا جالبه دلیل زشتی منو چی میدونه میگ وقتی دنیا اومدی طناب ناف دور گردنت پیچیده داشتی خفه میشدی سیاه و کبود بودی (بابا مامانم هردو سفیدن و خشگل)منم الان قیافم کپی مامانمه خواهر بزرگم کپی بابام ولی این خواهر وسطی معلوم نیس ب کی رفته چون پدرمادرم هردو مو مشکی ان خواهرم بوره

حالا جالبه دلیل زشتی منو چی میدونه میگ وقتی دنیا اومدی طناب ناف دور گردنت پیچیده داشتی خفه میشدی سیا ...

کلا نمیدونم چرا ایزانیا ذاتن بور ندیده ایم ب نظرمون هرکی بوره قشنگه

چه مامان بیکاری.

بیکار؟ی فتنه گریه با همینکارا همه ما بچه هارو باهم دشمن کرده هی میگ فقط منم ک مادرم دوستم باهات اون خواهرت حسوده اون یکی فلانه 

یروز داداشم گفت مامان تفرقه بنداز و حکومت کنه