2777
2789
عنوان

تاحالا مادری بوده بچشو زشت ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 113 پست
بنظرم تو دلش آره مثلا خواهرشوهرسابقم بچه دار شد خودش خوب بود چهره اش ولی سبزه شوهرش ولی زشت و سبزه ی ...

چه بیشعور بچت کلاغه 😒😐😐چرا بعضیا یکم فهمو شعور ندارین عایا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زشت می بینی؟ مگه چجوریه که این حس رو داری میشه بگگی چند سالشه؟

سه سالشه

همسن بچه خواهرشوهرم اون سفید بور با چشای ماشی واقعا خوشگله دختر من سبزه تند چشای خیلی ریز و پفی با موهای کم پشت

کنار هم خیلی متفاوتن

ولی خوب برا خودم عزیزه

اره ۳سالشه خیلی سبزس چشای ریز و پفی بقول شوهرم چینی موهاشم خیلی کم پشته ولی خوب بچمه دیگه

بزرگ میشه تغییر میکنه مطمئن باش ماهم ی دختر تو فامیل شوهر خواهرم هست کوچک بود میگفتن زشته چینیه الان بزرگ شده یکم ارایش میکنه خشگل شده 

بچه ها خ تغییر میکنن ❤️

سه سالشه همسن بچه خواهرشوهرم اون سفید بور با چشای ماشی واقعا خوشگله دختر من سبزه تند چشای خیلی ریز ...

عزیزم مقایسش نکن هرکسی یجور زیباس حتما سفیدی و چشم رنگی بودن ملاک زیبایی نیست

از چشم یکیم سبزه قشنگتره

سه سالشه همسن بچه خواهرشوهرم اون سفید بور با چشای ماشی واقعا خوشگله دختر من سبزه تند چشای خیلی ریز ...

خدا حفظش کنه ، سبزه هم قشنگه عزیزم تازه موهاشم پر میشه الان کوچیکه هر چی بزرگ تر بشه قشنگ ترم میشه ،من عاشق بچه های سبزه نمکیم،ببوسش 

یبار ی پسری تو دانشگاهمون دیدم چشم آبی پوست سفید ولی ببخشید بی نمک و بدتیپ 

اصلا ب رنگ چشم و پوست نیس 

بعضی ها بااینک سبزه ان ولی ترکیب صورتشون خ نازه بانمکن