2777
2789
عنوان

تاحالا مادری بوده بچشو زشت ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 113 پست
الهی بمیرم چه بده مادر اینجوری بگه من سبزه بودم بچه تر بودم خیلی بیشتر بود ولی هرچی ادم بزرگ میشه رو ...

خدانکنه 🌹من سبزه نیستم سفیدم ولی اونزمان بخاطر طناب ناف کبود بودم گفت گذاشتنم تو دستگاه چندروز .خوب شدم 

منو بیشتر واس پسر نبودم بابام پسر دوسداشت من دختر سومم نمیخاستن مامانم گفت تا فهمیدم دختری گفتم بیا بدبخت شدم بابات نیومد دنبالمون بیمارستان داییت مارو برد خونه حرفهاشو باور نمیکنم چون بهم ثابت شده هردروغی بتونه میگه ک از بابا متنفر بشیم من خ بابام دوسدارم 

خدانکنه 🌹من سبزه نیستم سفیدم ولی اونزمان بخاطر طناب ناف کبود بودم گفت گذاشتنم تو دستگاه چندروز .خوب ...

این خیلی بده واقعا :/ منم خالم سر پسر دومش خیلی دوس داشت دختر دار بشه کلا تو خانواده مون دختر نداریم غیر من و خیلی دختر دوستن سر همین فهمید پسره یکم ناراحت شد خواست گریه کنه شوهر خواهرم بهش اجازه نداد گفت حتما قسمت مون نبوده گفت بچه حس میکنه واقعا خیلی بده بچه بعدا بفهمه پدر و مادرش یه جنسیت دیگه دوس داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میگ اون دنیا اومد بابات خوشحال شد تو دنیا اومدی سیاه کبود بودی کاش مینداختیمت پرورشگاه . کبودی ب ...

😐😐😐😐😐وای چقد وحشتناک مادر ب این ظالمی ندیده بودم

حالا یه سوال واسم پیش اومده خیلی دوست دارم بدونم  اونایی که میگن بچه هامون قشنگ نیستن یا قشنگ هستن

دیدین بعضی روایت و اینا هست فلان چیز بخوری بچه قشتگ میشه و اینا میخوام ببینم اینارو انجام دادین؟

به نظرتون واقعا تاثیر داره؟

مثلا خوردن انار و به و گلابی و عناب ؟ یا کلا هرچیز دیگه که توصیه شده

حالا یه سوال واسم پیش اومده خیلی دوست دارم بدونم  اونایی که میگن بچه هامون قشنگ نیستن یا قشنگ ه ...

بنظر من اینا حقیقت ندارن،توضیح علمی هم‌نداره. همه چی ژنتیکه.دیدین مثلا تو آفریقا که طفلیها از آب تمیز و غذای درست محرومن،بعضی از بچه ها چقد خوشگلن؟ ژنتیکه چونکه