2777
2789
عنوان

تاحالا مادری بوده بچشو زشت ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 113 پست
چرا بعضی مادرا اینجورین اخه مامان من هیچوقت نگفت تو یا خواهرت قشنگترین ولی قایمکی ب من میگفت تو قشنگ ...

منن تک فرزندم ولی چون مامانم سفیده بیچاره رو خل کردم همش میگم منم سفید دوس دارم میگه اوکیه عوض کنیم من سبزه دوس دارم😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خواهرمنم بور سفیده ولی تا بچگی بزرگ شد کم خون زیرچشماش کبود شد و پوستش زرد و کک مکی شد  ول ...

الهی بمیرم چه بده مادر اینجوری بگه من سبزه بودم بچه تر بودم خیلی بیشتر بود ولی هرچی ادم بزرگ میشه روشن تر میشه پوستش الان من نسبت به بچگی دو درجه تغییر کرده پوستم ولی قیاقه رو نمیدونم عوض شدم یا همونم😂😂

من مشکلی داشتم تو صورتم ولی مامانم همیشه بهم میگفت خوشگلی اینقدر می‌گفت که اعتماد به نفسم بالا رفتن بود تا این که رفتم توی دبیرستان و دیدم نه برعکس من صورتم از همه بدتره چشم آبروم خوب بود به پایین که می‌رفت داغون میشد  مشکل ولی الان خیلی بهتر شدم از قبل ولی بازم زیاد نه مادرم همش میگه خوشگلی ولی میدونم نیستم 

من خودم سفیدم ولی دوتا پسرام سبزه ان و خیلی با نمک کشیدن به باباشون . یه سریا بهم می گفتن وای چقدر بچت سیاهه زشته و ناراحتم می کردن خیلی .ولی الان هرچی بزرگتر میشن خوشگل تر میشن. تنشون سالم باشه

مامان من ، می‌گفت شبیه عمه و مادربزرگم شدی عین اون ها زشت و سیاه 

من سبزه ام چون

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
گفتن ک هیشکی نمیگه ولی تو دلش میخام بیینم کسی بچشو زشت میبینه

چرا مامان من میگفت

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
مامان من ، می‌گفت شبیه عمه و مادربزرگم شدی عین اون ها زشت و سیاه  من سبزه ام چون

مامانت دلش از سنگه🥸🥸🥸ب نظرم بچتم زشت باشه ادم حق نداره دلشو بشکنه مادر ادم پشت ادم نباشه کی باشه🥲🥲

کلا نمیدونم چرا ایزانیا ذاتن بور ندیده ایم ب نظرمون هرکی بوره قشنگه

آره میگ اون دنیا اومد بابات خوشحال شد تو دنیا اومدی سیاه کبود بودی کاش مینداختیمت پرورشگاه . کبودی بخاطر پیچیدن طناب ناف بود گذاشتن تو دستگاه بیمارستان  خوب شدم  من دختر سومم .واس این دوستم نداره با اینک کپ قیافه خودشم 

انقد خشگل بودم خودم خبر نداشتم ۱۶سالکی هم عمم واس تک پسرش ب بابام گفته بود مامانم رد کرده بود هم زن داییم پولدار و خشکلن میخاست واس پسرش مامانم ازاونم بدش میاد منو داد ب نوه خاله معتادم 

بعدا شوهرم گفت منو ندیده خانوادش انتخاب کردن فقط،گفته خشگل باشه بریم بگیریم خواهرش گفته مث بازیگرای ترکه .

چ فایده انقد کتکم زد با کمربند تو صورتم سگک کمربند خورد چشمام کبود شد مامانم نمی‌داشت طلاق بگیرم خ زجر کشیدم تو زندگیم 💔💔💔مادرشوهرم هرچی عقده داشت خالی کرد سرمن 

الانم از افسردگی دوساله چاق شدم بازم وکیلم و وکیل کارشناس نفقم و سرهنگ کلانتری و چنتا دیگ بهم گیر دادن نمیخام هرزه باشم 

فقط میخام مستقل بشم از مامانم .سالم زندگی کنم دلم ی خانواده واقعی میخاد بچه ای ک مال خودم باشه شوهری ک اذیتم نکنه