2777
2789
عنوان

خانوما بعد از سقط جنین ...

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 41 پست
بعد از سقط سیکل پریود بهم میریزه و طبیعیه. میگن بری که اگر بقایایی از جنین یا ساک مونده باشه رو در ب ...

عزیزم من دکتر بودم دیروز گفت نیازی نیست 

ولی بازم استرس گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه از کجا بدونیم بقایا مونده یا نه؟ من عدد بتام دوسه روز قبل از سقط ۸۰ بود

مگه سونو نرفتی چتد روز بعد سقطت؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
دکترت نفهمه بقایا بمونه خیلی خطرناکه من ۵ بار بعد سقط سونو دادم تا مطمئن شه ذره ای بقایا نمونده باش ...

عزیزم مگه میشه متخصص زنان نفهمه؟ 

شما سقطت چند ماهه بوده؟ 

من عدد بتام دوروز قبل سقط ۸۰ بود  :/

مگه سونو نرفتی چتد روز بعد سقطت؟

نه عزیزم 

من وقتی که شک داشتم به بارداری رفتم دکتر و سونو انجام داد و چیزی ندید 

برام بتا نوشت و دیدم بتام ۵۰

دو روز بعد تکرار کردم ۸۰ بود 

که دو سه روز بعدش پریود شدم 

بتامم بالا نرفت 

عزیزم مگه میشه متخصص زنان نفهمه؟  شما سقطت چند ماهه بوده؟  من عدد بتام دوروز قبل سقط ۸۰ ...

باید بتا به زیر پنح برسه  

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نه عزیزم  من وقتی که شک داشتم به بارداری رفتم دکتر و سونو انجام داد و چیزی ندید  برام بت ...

حالا محض اطمینان دوباره برو سونو

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
نه عزیزم  من وقتی که شک داشتم به بارداری رفتم دکتر و سونو انجام داد و چیزی ندید  برام بت ...

عزیزم چون جنین خیلی کوچیک بوده برا همون گفته سونو نرو چون یا جذب میشه یا با خونریزی دفع پس جای نگرانی نیست