2777
2789

من نمیدونم دیگه چه حرکتی بزنم پوست سرم همش پوسته میده شامپو بدون سولفات زدم شامپو کتوکونازول زدم هرچی بگی کردم ولی این پوسته ها درمان نمیشن تا از حموم درمیام سرم ک خشک میشه میبینم ظاهر شدن دلیلشو نمیدونم واقعا چیه کمکم کنییییییییید کسی بوذه اینجوری باشه پوست سرش اخه بعد مث پولک ماهی درسته کنده میشن و سفید رنگن

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو طب سنتی سرچ کنین خیلی تجربه ها دیدم تا حدودی خوب شدن 

من طی چند سال به این نتیجه رسیدم برای مشکلات پوست و مو شیمیایی جواب نمیده خودمم موهام می‌ریزه ولی آنقدر بی جونم هنوز دنبال کارشو نگرفتم 

یه راه حل بهت میگم امتحان کن 

منم مشکل تورو داشتم شامپو کتوکونازول زدم خوب نشد 

حنا بگیر از عطاری هفته ای یبار بزن به سرت شبا که میخوابی بذار تا صبح بمونه با پلاستیک ببندش که خشک نشه روش روسری ببندصبح بشورش 

پوست سرت نرم میشه این پوسته ها میرن 

من دوهفته زدم هفته ای یکبار 

پوست سرم خوبه خوب شد 

موهامم خوشرنک شد تازه

یه راه حل بهت میگم امتحان کن  منم مشکل تورو داشتم شامپو کتوکونازول زدم خوب نشد  حنا بگیر ...

حنای بدون رنگ میشه؟؟با اب باید قاطیش کنم رقیق شد بزنم کف سر؟؟

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍

منم مثه شما بودم، لاین شامپوهای درمانی مارک نیتروژینا رو از انلاین شاپ ها میتونید سفارش بدید، واسه انواع شوره های مقاوم، خارش قرمزی، برا هر کدوم شامپوی جدا داره، میگن اینا دیگه پسوریازیس(؟) هست و شوره نیس، (امیدوارم اسمشو درست تایپ کرده باشم، گوگلم نداریم)   خلاصه حتی برای اینم شامپو داره، یبار بخرید شاید خوب بشه، البته شامپوهاش گرونه، اونی که من میخرم فرمول ساده اما برای شوره ی مقاوم و پسوریاز هست، و حدودا سیصد تومن میشه، سعی میکنم توی تخفیف بخرم از ترکیه

حنای بدون رنگ میشه؟؟با اب باید قاطیش کنم رقیق شد بزنم کف سر؟؟

حنا بدون رنگ هم میشه ولی رنگیش خوشگل میکنه موهاتو یه حالت شرابی میگیره 

با آب قاطی کن زیادم رقیق نشه سفت باشه یکم بعد با دست بزن کف سرت بعد با پلاستیک ببند که خشک نشه تا صبح نرم میشه پوست سرت