2777
2789
عنوان

به بچه هاتون چشم گفتن رو یاد ندید

323 بازدید | 19 پست

به بچه هاتون اعتراض کردن،

نظر دادن،

مخالفت کردن رو یاد بدید.

بله، چشم گفتن رو باید ریخت دور!

احترام به بزرگ‌تر؟! نه! هر بزرگ‌تری لایق احترام نیست...

سکوت کردن؟! خیلی جاها باید فریاد کشید.

سر به زیر بودن؟! گاهی وقتا باید ایستاد! باید رفت! باید ترک کرد!

نَپذیرفتن رو به بچه‌هاتون یاد بدید!

و این‌طوری امنیت‌شون رو تضمین کنید، در بود و نبود خودتون.

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی جاها خب احترام به بزرگترها واجبه به نظرم بعد شما که نمیتونی وقتی بچه ی کوچیکتر بهش اخطار میدی از کار بد باهات مخالفت کنه

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

ازدواج نمی کنم ولی به خواهر زاده هام یاد میدم

خواهرم که البته یادشون میده من تو گوش شون فرو می کنم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بعضی جاها خب احترام به بزرگترها واجبه به نظرم بعد شما که نمیتونی وقتی بچه ی کوچیکتر بهش اخطار میدی ا ...

نه ببین منظورم اینه:

در نسل ما ارزش این بود که بچه در هر صورت بگه بله چشم و سر به زیر باشه.

نباید این مسیر اشتباه رو ادامه بدیم. چرا؟ چون نتیجه‌ش می‌شه پذیرفتن آسیب.

این جملات:

دختر خوب دختریه که آروم باشه، ساکت باشه و .‌..

پسرم به عمو بوس بده (در صورتی که عمو یه آقای غریبه ست) در صورتی که پسرت نمی‌خواد این کارو بکنه.

عزیزم فلان خوراکی رو از مامان بزرگ بگیر در صورتی که بچه اون لحظه اون خوراکی رو نمی‌خواد 

و... و... و...

همه‌شون اشتباهه !

باعث می‌شه کودک با مفهوم حریم شخصی آشنا نشه. 

باعث می‌شه فکر کنه که سکوت کردن در مقابل چیزهایی که نمی‌خواد یعنی ادب. در صورتی که اون لحظه "نخواستن" انتخاب‌شه.

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

بله صد در صد همینه و تا الان خداروشکر موفق بودم هر بزرگترین هم لایق احترام نیس رو به شدت موافقم

👌👌👌

ازدواج نمی کنم ولی به خواهر زاده هام یاد میدمخواهرم که البته یادشون میده من تو گوش شون فرو می کنم

خاله ی نمونه و مهربون 😍

نه ببین منظورم اینه:در نسل ما ارزش این بود که بچه در هر صورت بگه بله چشم و سر به زیر باشه.نباید این ...

اگه اینطور هست که درست میگید 

من منظورتونو درست نفهمیدم ببخشید عزیزم 🥰

من خودم میگم که بچه ی کوچیک خودش که نمی‌فهمه ما باید بهش یاد بدیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه اینطور هست که درست میگید من منظورتونو درست نفهمیدم ببخشید عزیزم 🥰من خودم میگم که بچه ی کوچیک خو ...

❤️❤️❤️😘😘

❤️❤️❤️😘😘

عزیزمی خوشبحال بچه آیی که شما مادرش باشی😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40