2777
2789
عنوان

شوهر هاتون و تو بی پولی دوست داشتین یا پولداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 45 پست
مرد جماعت انگار هرچی تنهاتر و کمبود داشته باشه اخلاق بهتری داره

این درمورد دوسپسرا صدق میکنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من و نامزدم با هم به جایی رسیدیم ک درآمد یک ماهمون اندازه درآمد یکسال خانوادمونه 

ولی همه چیز از اینجا شروع شد و بینمون بهم خورد و مدام بحث مالی داریم با هم 

ن مهر من به دل اون مونده دیگه نه من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر ندارم اگر عشق قوی بین زن و مرد باشه در حد عشق والدین به فرزند که اصولا نیس وخیلی نادره در هر صورتی همو دوس دارن ولی خوب مرد و جنمش مردی که نتونه پول دربیاره هیچ جذابیتی نداره شده بره کارگری هم باید بتونه پول دربیاره و پیشرفت کنه

بای یجور رفتار کنی که یاد نگیره که زن خرج نداره باید بدونه زن خرج داره خونه خرج داره تا وقتی پولدارم شد نگه تو امبلی بلد نیستی تهشم خسیس بازی دربیاره بهت پول نده تا خودتو نشون بدی چون یاد گرفته که خرج نکنه 

تا حالا بی پولی نکشیدم خدا رو شکر 

ولی وقتی دستش بازتره برای منم خیلی خرج میکنه ، پس نتیجه میگیریم پولداریشو بیشتر دوس دارم 😅

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

هر دوش و کنارش بودم

تو هر دو حالت کنارم بوده 

از دانشجویی و سربازی بگیر تا حالا که به اون نقطه موفقیتی که دنبالش بوده رسیده

آدمت اگه آدم باشه به این راحتیها خودش و گم نمیکنه😉

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....

همیشه یه مدله بی پول 😒

خودم کار میکنم ...پس خودمو دوست دارم😊

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌