2777
2789
عنوان

تجربه ویار بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 31 پست

منکه حامله نیستم ولی حال تو رو دارم از همه چی بدم میاد همون چیپس ام نمیتونم میوه فقط اونم بدتر میکنه رفلاکس مو ده کیلو کم کردم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
از شیرینی جات متنفرم اصلا نمیتونم بخورم

میوه بتونی بخوری خوبه حتی یه گاز بزنی موز بخور سیب اصلن هر میوه ای دوستداری دمیترون همراه غذابخور نعنا خشک هم میتونی بزاری دهنت چنددقیقه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیموترش ابشو تویه لیوان اب بریز یکمی قند بنداز بخور  زنجبیل بو کن  اب قبل بعد غذا نخور چ ...

آب از همه بیشتر بهم تهوع میده

از چایی متنفرم

کلا هر آنچه بو داره منو دیوانه میکنه

خسته شدم دیگه😰

میوه بتونی بخوری خوبه حتی یه گاز بزنی موز بخور سیب اصلن هر میوه ای دوستداری دمیترون همراه غذابخور نع ...

بدبختی سوزش سر معده هم دارم

ولی سیبو میتونم بخورم

نعنا رو هم حتما تست میکنم

آب از همه بیشتر بهم تهوع میده از چایی متنفرم کلا هر آنچه بو داره منو دیوانه میکنه خسته شدم دیگه😰

انداسترون بخور قرص تهوع خوبیه

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

ببین من این رو امتحان کردم و واقعا موثر بود و کاهش میداد حالتا ی ویارم رو

چها انگشت پایین تر از مچ دستت (سمت داخل دست) با انگشت شصت دست مقابل سه دقیقه فشار بده خیلی هم سفت نباشه فشارت بعد دست مقابل 

چند بار تکرار کن این کار رو تا خوب بشی

من بارداری اولم دقیقا ۱۶هفته خوب شدم عذر میخوام شما بیشتر ویارتون چیا بود؟

وای حتی نمی‌خوام به اون روزا فکر کنم

هیچ غذایی دوست نداشتم 

فقط سیراب شیردون و قورمه سبزی و دلمه رو می‌خوردم

بیشتر میلم به لبنیات و بستنی می‌رفت

کباب و گوشت و اینا رو اصلا دوست نداشتم

وای حتی نمی‌خوام به اون روزا فکر کنم هیچ غذایی دوست نداشتم  فقط سیراب شیردون و قورمه سبزی و د ...

به من گفتن بچه با بچه فرق داره

من سر بچه اولم بدتر بودم

ولی هیچ فرقی نمیکنه سه ماه دارم زجر میکشم

به من گفتن بچه با بچه فرق داره من سر بچه اولم بدتر بودم ولی هیچ فرقی نمیکنه سه ماه دارم زجر میکشم

چشم رو هم بذاری تموم میشه خودت رو سرگرم بکن

من خونه خودمون هیچی هیچی واقعا هیچی حتی آب هم نمی‌تونستم بخورم

خونه مامانم بهتر بودم و بعضی غذا ها رو با کلی قر و فر می‌خوردم

ولی خونه خالم یا مادربزرگم که میرفتم خوب خوب میشدم😑😂

ادامس جفتو میاره پایین اصلاااا خوب نیس اسی رفتی ان تی؟

😐😐😐😐

خدایی رو چه حسابی حرف میزنید بدون دلیل

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
چشم رو هم بذاری تموم میشه خودت رو سرگرم بکن من خونه خودمون هیچی هیچی واقعا هیچی حتی آب هم نمی‌تونست ...

منم خونه دیگران خوبم بارداری اول میرفتم خونه پدرشوهرم تازه دستپخت مادر شوهرمو به زور یه ذره میخوردم

آخرشم خواهرای شوهرم گفتن فیلم بازی میکنی که غذا نپزی 

منم واگذار کردم به خدا 

منم خونه دیگران خوبم بارداری اول میرفتم خونه پدرشوهرم تازه دستپخت مادر شوهرمو به زور یه ذره میخوردم ...

😑 واقعا بزرگترین دشمن ما زن ها خود زن ها هستن بگو یه جو درک داشته باشید خب