2777
2789
عنوان

تو رو خدا اگه شیمی دهم تجربی رو بلدیدید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 44 پست

خواهر بقیه بهت بگن میشه تقلب ارزشش نداره تقلب کنی 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان اگه ازش سر در میارید فردا از دوستم سوالشو میگیرم بزرگ و کامل می نویسم براتون می فرستم جواب بد ...

چرا ب مدیر نمیگید عوضش کنید

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

اول نوترون و الکترون یون رو بدست بیار بعد نسبتش میشه x+y 

وبعدش 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نت ضعیفه عکس آپلود نمیشه

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

ولی بازم سوال مشکل داره چون باید x و y رند در بیان اما اینجوری نمیشه 

از راه حلم مطمئنم اگه نت یاری کرد برات میفرستم اما یا فرمول ها اشتباهن یا اون یون و اعدادش

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
ولی بازم سوال مشکل داره چون باید x و y رند در بیان اما اینجوری نمیشه  از راه حلم مطمئنم اگه نت ...

بیا عزیزم، نت یاری نکرد آپلود کردم، کلیک کن روی لینک ابیه

اعدادی که بالا نوشتم جرم مولی ها هستن 

ببین راه حل کلی اینه که تو باید جرم مولی ترکیب اولی رو منهای ترکیب دومی کنی که جوابش میشه 378. یعنی اختلاف دوتا جرم مولی این ترکیب ها 378 هست 

حالا ما اینجا یه مشکلی داریم اونم اینه که دوتا مجهول تشکیل میشه 

ولی به ما یه معادله ی دیگه هم داده 

این دوتا رو میذاریم کنار هم میشه دو معادله دو مجهول و هم x به دست میاد هم y 

اما این سوال خودش یه مشکلی داره که جواب‌ رند به دست نمیاد، باید x و y رند باشن چون تعداد عنصر توی ترکیبن 

یه جاییش مشکل داره 

https://s6.uupload.ir/files/img_20221005_170939_88es.jpg

اون هیچی  حس میکنم فرمول های شیمیایی رو اشتباه داده  جرم عناصر رو نداده  اون f نیس ...

نه فلوئور هست چون اگه نبود و 2 بود اونوقت دیگه وجود زیروند x برای کلسیم معنی نداشت 

میشد یه ترکیب یونی این شکلی  Ca3(Po4) 2 

اونوقت اگه اینجوری باشه جرم مولیش از 378 کمتر میشه و کل سوال بی معنی میشه که گفته این ترکیب از اون یکی 378 گرم بیشتره 

آخه وقتی بلد نیستم وقتی درست و حسابی یاد نمیده

میدونی ادم بایستی خودش دنبال باشه یاد بگیره مثلا من به شخصه کلا سره کلا موارد خیلی زیادی تعطیل بودم  خودم میرفتم از توی کتاب و کتاب های کمک درسی میخوندم که یاد بگیرم  یا از دوستام بایستی بهم یاد میدادن 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی